Undomiel7
Fanka BB :)
a mi ten wpadł w oko Nuby, Laktator ręczny Comfort, zestaw - Nuby - Świat niemowlaka - Smyk.com tylko o tej marce nie słyszałam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w moim porzypadku to tez pierwsza wyprawka i jestem bardzo przejeta zeby miec wszystko co trzeba, co prawda kupilam dwa opakowania ale jedno ma 24sztuki pampkow new born wiec jak gdzies dziewczyny pisaly ze nawet po 10 pieluszek dziennie szlo to chyba nie jest duzo. Ale teraz juz poczekam, moze kupie paczke z 2 i 3 zeby byly.Anilewe - to moja pierwsza wyprawka, wiec doswiadczona nie jestem, ale dziewczyny pisaly, ze z pieluchami new born nie ma co szalec, bo dziecko moze szybko wyrosnac i potrzebny bedzie inny rozmiar. Ja kupie 2 paczki tych z 1 (jeszcze nie wiem do ilu to kg) kupilas bardzo duzo![]()
A ja mam pytanie co do tych masci bo roznie slysze od kolezanek. Czy smarowac juz przed porodem ze dwa tygodnie jak to niektore kolezanki mowia przyzwyczaic sutki itp. czy smarujemy dopiero jak juz cos sie zacznie dziac podczas karmienia?Maść na sutki bepanthen lub purelan
Musze przyznac ze jak chodze z M na zakupy - cale szczescie lubi to robic. to wstydzę się często a dlaczego? Dlatego, ze on wszedzie pyta o rabatKopacz, jeśli chodzi o materac, poszukaj jakiegoś małego sklepu dla dzieci w okolicy, albo hurtowni i tam się przejdź, bo czasami ceny w sklepach są takie jak na allegro, nieraz nawet można jakiś rabat uzyskać i wychodzi taniej, no i pomacasz, sprawdzisz, czy nie za miękki itp
tez od nich zamawialam, moge polecicInformacje o Użytkowniku JustineX - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ja robiłam zakupy tutaj i przyszło szybko i wszystko ok, także mogę polecić z czystym sumieniem.
Ja noszę xs/s i u nich też xs/s. Jako jedyną firma mają w miarę normalne rozmiary. I oprócz kurtki wszystko poki co mi sie trzyma i dobrze leży, szczególnie ze spodni jestem zadowolona i spódnicyDziewczyny....Macie jakieś doświadczenie z rozmiarówką Happy Mum?
Nigdy nie kupowałam u nich ,a wiem ,że zazwyczaj ciężarne traktowane są jak słonie i rozmiary nijak się mają do normalnych?
Chciałabym coś kupić przez internet a nie chcę potem mieć problemów z ew odsyłaniem.