reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
OOO ,dzięki za odpowiedź. Sofiję też miałyśmy z siostrą i jakoś 2 dzieci przetrwała ale po 3 -cim jej jeszcze nie widziałam;-)

No to może miałam pecha z tymi szwami .
Widziałam na żywo Klucze w Świecie dziecka i rzeczywiście przyjemne się wydały.

reklama
dziewczyny powiedzcie mi jakiej firmy polecacie fotelik dla dziecka :( jak wiecie duzo jeszcze no i rodze ok 550km od miejsca zamieszkania, wiec pod koniec sierpnia bede miala taki kawal do pokonania z Franiem, i chce zeby mu bylo w miare wygodnie no i bezpiecznie

Ja kupiłam safety 1st, bo jest dużo tańszy niż maxi cosi, jest tego samego producenta i ma tyle samo gwiazdek w testach. No i jest leciutki - 2,8kg. Tylko do niego koniecznie trzeba kupić wkładkę redukującą (spłycającą), ale to niewielki koszt

Macie jakieś doświadczenia z firmą szyjącą ubranka niemowlęce Ewa Klucze?
Dużo tego na Allegro i zaczęlam się zastanawiać bo męczy mnie łażenie po sklepach, zwłaszcza z dzieckiem...:tak:
Chyba dostałyśmy kiedyś kaftanik tej firmy i puściły nam szwy. Kolory i forma ok , ale nie mam ochoty na szycie...
Ja ostatnio w hurtowni kupilam sporo ubranek z tego. Fajne niektore kolorki :)

Maxi cosi citi sps albo safety 1st mimas to moje typy

oglądałam ostatnio safety 1st i wydał mi się strasznym szajsem - nie dość, że tapicerka byle jaka, o jeszcze trzeszczące plastiki i pozycja dziecka półsiedząca Nawet sprawdziłam na lalce czy mi się nie wydaje i w innych fotelikach ta pozycja była bardziej siedząca A te gwiazdki to z przed kilku dobrych lat, a jednak standardy się zmieniają.

Z kolei maxi cosi jest wszędzie reklamowana a sztandarowy cabriofix to już trochę stary model, gość w sklepie giął go przy mnie na kolanie. Polecali besafe izi go i widać, że mają od nich niezłe prowizje, bo zachwalał aż przesadnie i dużo w tym było bełkotu marketingowego. ale prawda jest taka, że ma 5cio punktowe pasy, dużo wygodniejszą budkę i lepsze trzymanie główki i wygląda znacznie solidniej. Pasuje na te same adaptery i jest nieco tańszy. Ale jeszcze myślimy.

reklama
Undomiel myślę, że to złudzenie, macałam i jeden i drugi u naprawdę wielkiej różnicy nie ma - tzn jest, w cenie;-) za markę bardzo dużo się płaci, no i maxi cosi ma fajniejsze tapicerki, ale dla mnie to trzeciorzędna cecha. Cabriofix też ma wkładkę redukcyjną, tylko tu jest w zestawie, a w safety trzeba ją dokupić - dlatego wydał Ci się płytszy. Nas sprzedawca od razu poinformował, że taka wkładka jest konieczna dla noworodka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry