reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja kupiłam safety 1st, bo jest dużo tańszy niż maxi cosi, jest tego samego producenta i ma tyle samo gwiazdek w testach. No i jest leciutki - 2,8kg. Tylko do niego koniecznie trzeba kupić wkładkę redukującą (spłycającą), ale to niewielki koszt

.jagódka- a mogłabyś wkleić czy napisać co to ta wkładka redukująca? Kupiłam ten fotelik ale nic mi nie wiadomo o wkładce:/ w opisie produktu pojawia się info że mają to w standardzie a ja nie wiem czego mam szukać;)

reklama
Floriana wkładka redukująca to taka "poduszka" pod tyłek i dolną część pleców. Czasem jest połączona z wkładką pod okolice głowy, a czasem osobno, zależy od fotelika

17.jpg ale to nie jest ta wkładka zaznaczona strzałką? ;> sorki, że was tak męczę, ale nie miałam pojęcia, że coś jeszcze jest potrzebne, a jak widać sprzedawcy też nie czują się w obowiązku :/

Załączniki

• 17.jpg
    17.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 54
  • 17.jpg
    17.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 56
Nie. To jest wkładka pod głowę powinnaś mieć jeszcze drugą w najgłębszej części fotelika, aby spłycić jego głębokość - tak możesz wozić dopiero od 1 m-ca życia.

Dziewczyny w tesco jest promocja na chusteczki Huggies pure z kartą wychodzi za 4-pak 16,49. Ale warto sprawdzić, bo wczoraj mąż kupował te czteropaki za 9,99 :-) Nie wiem czy jakiś błąd, czy cóś - nieważne - w chusteczki jestem na jakiś czas zaopatrzona :-D

Floriana my musimy kupić wkładkę redukującą (zwaną też spłycającą) do fotelika 0-13kg maxi cosi - bo jest kompatybilna z safety 1st. Ja będę kupować w hurtowni jak będą po dostawie, bo jak kupowałam fotelik to im wyszły, jak chcesz to kupię też Tobie jak nigdzie w Twoich okolicach nie znajdziesz i Ci wyślę

jejku, nawet nie wiesz jak byłabym Ci wdzięczna, jestem zupełnie zielona w tym temacie, a jak chodziłam u siebie po sklepach to w większości jak mówiłam, że chcę safety 1st to myśleli że mówię o be safe, takich mam tu nie doinformowanych sprzedawców.

reklama
U nas w tej hurtowni co kupowaliśmy są wyszkoleni wszyscy sprzedawcy, naprawdę wiedzę mają ogromną i nie wciskają ludziom wszystkiego byle tylko zarobić. Jak będę się wybierać to najwyżej jeszcze zapytam Cię czy chcesz, pewnie wysyłka nie będzie jakoś dużo kosztować:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry