reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
2 foteliki to poważna sprawa. A ja się zastanawiam gdzie ja będę siedzieć?

Teraz z córką z tyłu przy dłuższych podróżach. Żeby ją mieć na oku ,bo ma chorobę lokomocyjną. No i ew zabawiać....
A z 2 fotelikami?
Nie wiem jak dzieci same dadzą radę?
jak moje dzieciaki byly male wciskalam sie na tylmiedzy dwoma fotelikami. A ze jezdzilismy wtedy starym renault clio bylo ciekawie, bo miejsca malo. Przezylam :) teraz mam tez problem, bo bede musiala 3 chlopakow w 5-osobowym aucie upchac. Niewiem, jak to strategicznie rozegrac, bo Igor ma 11 lat i z przodu jeszcze nie jezdzi.Nie chcialabym go jeszcze do przodu przesiadac, bo wg mnie jest za maly jeszcze.
Najlepiej byloby kupic wieksze auto ;)

reklama
mój kuzyn właśnie kupił sharana ponieważ ma swoje foteliki w aucie. to pasuje na większe dzieci, chyba od 3 raku życia ale nie jestem pewna. normalny fotel się tak składa i przypina się dziecko pasem. maja właśnie trójkę i w tym bliźniaki młodsze. i jak skończyły 3 lata to zmienili auto bo już nie wchodzili do kombiaka.

Hobbit
dokładnie rok i 2 miesiące był monitor w użyciu, później dałam siostrze męża, a sobie kupiłam tą doro.

Z K jeżdziłam z tyłu do czasu zmiany fotelika.
Jak już przyszedł czas, pojechałam, kupiłam nowy, Pan mi zamontował, wróciłyśmy do domu.
Po kilku godzinach mąż wrócił z pracy i mieliśmy gdzieś pojechać, wyszliśmy z domu, on wsiadł za kierownicę w moim aucie, ja montowałam Karolę w foteliku. Zapięłam ją, zamknęłam drzwi i chciałam wsiąść z przodu, ale mój mąż usłyszał trzaśnięcie drzwiami i odjechał :-D:-D:-DA ja zostałam na chodniku pod domem :-D:-D Mówiłam mu że nowy fotelik=powrót na przód ale nie skojarzył :-D Zorientował się dopiero po kilkuset metrach jak w radiu powiedzieli coś co powinno mnie zdenerwować a ja się nie odezwałam. Nawet nie mogłam do niego zadzwonić bo torebkę za fotelem położyłam :-D

Jak jeździłam z K sama woziłam ją z przodu - wyłączałam poduszkę, a bazy wtedy nie miałam.
W drugim foteliku też czasami jeździła z przodu, teraz ma concorda xt z isofixem więc raczej z tyłu, chociaż jak gdzieś innym autem jedziemy i ma poddupnik to siada z przodu :)

Mika nigdy nie jeździłam z Małym z tyłu choć dużo jeździmy. Po pierwsze mogłabym zwymiotować, a po drugie...zawsze się zastanawiałam czemu mamy jeżdżą z tyłu z dziećmi :confused: Okazało się niedawno, że nasz Mały też ma chorobę lokomocyjną, ale jakoś dajemy radę.

Małgorzatkar kojarzysz może ile sama baza kosztuje tam w Smyku? też mam be safe ale bez bazy i ciągle się zastanawiam czy zamawiać...

Ale znalazłam pościele w ładnych kolorkach, normalnie się zakochałam.....https://www.facebook.com/pages/Fabryka-Poduszek-Natalia-Grafka/1431063903781107

Ja mam z fabryki poduszek zestaw ochraniacz plus posciel (turkusowe zygzaki polaczone z bialymi kropeczkami na szarym tle :)) dlugo sie czeka na dostawe bo to recznie szyte. Ale polecam! Super jakosc i wzory! ImageUploadedByForum BabyBoom1400087635.298905.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1400087635.298905.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1400087635.298905.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 73
Cudne naprawdę. A ile takie cuda kosztują? W sensie pościel ochraniacz i organizer?

Ja dopiero jak przypne foteliki to zobaczę jak z miejscem pomiędzy. Ale nawet jeśli się zmieszcze to tylko na krótkie wycieczki

Elifit, ale tu nie chodzi o miejcsce, tylko nie powinno się tak jeździć, bo możesz w razie wypadku dzieci pozabijać sobą. Strasznie uczulali na to na bezpiecznym maluchu i na mamo to ja.

Elifit, ale tu nie chodzi o miejcsce, tylko nie powinno się tak jeździć, bo możesz w razie wypadku dzieci pozabijać sobą. Strasznie uczulali na to na bezpiecznym maluchu i na mamo to ja.

bylam na tym bezpiecznym maluchu wczoraj z ex....i powiem wam ze zbytnio mnie nie zachwycil...mama wie bylo duuuuuuuzo lepsze i ciekawsze.tutaj w sumie najciekawsza partia byla o fotelikach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry