reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kopacz - a jakościowo fajna ta bawełna?? W sumie bez sensu pytanie skoro polecasz :) ciekawe zestawy są zrobione, chyba też się skuszę po wypłacie. O nie, i piękne bawełniane wzorkowe lamówki, nie spotkałam jeszcze takich. To mnie namówiłaś :)
Szkoda, że już nie mam czasu na szycie tild. Miałyby takie cudne sukienki!

Ostatnia edycja:
Kopacz - a jakościowo fajna ta bawełna?? W sumie bez sensu pytanie skoro polecasz :) ciekawe zestawy są zrobione, chyba też się skuszę po wypłacie. O nie, i piękne bawełniane wzorkowe lamówki, nie spotkałam jeszcze takich. To mnie namówiłaś :)
Szkoda, że już nie mam czasu na szycie tild. Miałyby takie cudne sukienki!

tylko wiesz ja wyslalam przykladowe, trzeba patrzec czy placisz na 0.5m o jakiejs tam szerokosci czy za 1m o jakiejs tam szerokosci, ja niektore kupowalam mniejsze niektore wieksze :) no jakosciowo sa bardzo fajne, a wzory chyba wam pokazywalam przy tym jak wrzucalam moje jelitkowe literki co frankowi uszylam :p no ja jakbym miala maszyne to bym z checia sie nauczyla szyc i bym poszyla wiecej :( teraz w planach mam uszycie takiej podstawowej maskotki :p ale pewnie kijowo to wyjdzie :D

zapomnialam dodac ze kupilismy termometr, nakladki na sutki :rofl2: pokrowce na przewijak i torbe do wozka, (mam nadzieje ze bedzie pasowac), ciekawe kiedy dojdzie to wszystko :baffled:
a w przyszlym tyg wybieramy sie po materace i *******y niektore (obciacze, jakis smoczek, itd)

Ostatnia edycja:
Kopacz - dziękuję :* Ja z tych dokładnie czytajacych opisy także zauważyłam połóweczki, ćwiarteczki itp :) ale powiem szczerze że jak ktoś nie zerknie to może się zdziwić przy odbiorze paczki. Maszyna do szycia jest fajna, można czarować cuda :)

Gratki zakupów, zbiera się tych pierdołek, prawda??

Kopacz - dziękuję :* Ja z tych dokładnie czytajacych opisy także zauważyłam połóweczki, ćwiarteczki itp :) ale powiem szczerze że jak ktoś nie zerknie to może się zdziwić przy odbiorze paczki. Maszyna do szycia jest fajna, można czarować cuda :)

Gratki zakupów, zbiera się tych pierdołek, prawda??

niestety, piierdola do piierdoly i worek pieniedzy wydany, na szczescie teraz juz wszystko kupuje ex :-D i dla mnie rzeczy tez ma kupic :tak:

dziewczyny jezeli chodzi o te podklady do majcioch po porodzie, jak myslicie ile sztuk trzeba?bo na razie mam 14 midi hartmanna :confused:

Ostatnia edycja:
Kopacz około 25-30 to dla mnie minimum. Potem już tak nie leci i podpaski takie nocne (dla bezpieczeństwa) nosiłam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry