U
użytkownik 902
Gość
Ja mam niecałe 5,5kg na plusie. Większość w brzuch poszła, ciekawa jestem ile jeszcze przytyje - z Klaudią w sumie 10kg na plusie miałam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam niecałe 5,5kg na plusie. Większość w brzuch poszła, ciekawa jestem ile jeszcze przytyje - z Klaudią w sumie 10kg na plusie miałam.
ja juz mam sporo i poszlo mi w dupe i uda
a i tak mam masywne nogi po tacie, mam niby proste a takie masywne klody
ze ciezko jakiekolwiek kozaki dobrac bo zadne sie dopiac nie chca... :-(Arabelka, ja kilkukrotnie robiłam zakupy w c&a i paczka z reguły przychodziła w ciagu 1-2 tyg. Ze zwrotem nie ma problemu, po prostu odsylasz paczke wraz z formularzem zwrotu i za kilka dni masz kasę na koncie.

Także nie dziwię się, że akurat odcinana pod biustem nie chciała się dopiąć
Co do rajstop to te sprzed ciaży do niczego się nie nadają, albo gniotą w brzuch albo spadają z dupy
Także jak już to albo pończochy albo jednak ciążowe rajstopy - w gatcie są na pewno.to tak jak jateż się obawiam tunik do końca życia - brzuch mam ogromny. No i 8,5 kg na plusie
8 kg na plusie, ae brzuszek olbrzymi. I wszystko w brzuch mi poszło, a nogi wychudły (chociaż i tak mam patyki). Znowu bedę jak pajęczyca 
pewnie trzeba bedzie pomyslec nad zmiana w niedalekiej przyszlosciAgulam - no to już magia 3 fotelechyba, że macie jakiś rodzinny duży samochodzik. A jak nie to jest szansa namówić męża/towarzysza życia na zmiany
i
bo w golfie ciasno bedzie....