reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja mam niecałe 5,5kg na plusie. Większość w brzuch poszła, ciekawa jestem ile jeszcze przytyje - z Klaudią w sumie 10kg na plusie miałam.

reklama
Arabelka, ja kilkukrotnie robiłam zakupy w c&a i paczka z reguły przychodziła w ciagu 1-2 tyg. Ze zwrotem nie ma problemu, po prostu odsylasz paczke wraz z formularzem zwrotu i za kilka dni masz kasę na koncie.

Ja mam niecałe 5,5kg na plusie. Większość w brzuch poszła, ciekawa jestem ile jeszcze przytyje - z Klaudią w sumie 10kg na plusie miałam.

jagodka zazdroszcze ci tych 5,5 kg na plusie :rofl2: ja juz mam sporo i poszlo mi w dupe i uda :angry: a i tak mam masywne nogi po tacie, mam niby proste a takie masywne klody :eek: ze ciezko jakiekolwiek kozaki dobrac bo zadne sie dopiac nie chca... :-(

Arabelka, ja kilkukrotnie robiłam zakupy w c&a i paczka z reguły przychodziła w ciagu 1-2 tyg. Ze zwrotem nie ma problemu, po prostu odsylasz paczke wraz z formularzem zwrotu i za kilka dni masz kasę na koncie.

a mi chyba szybko doszla ta paczka z c&a co zamawialam mama ex :eek:

Robiąc porządki w szafie natrafiłam na fajną kieckę plisowaną. I już teraz wiem gdzie mi te kg poszły, bo ledwie ją wcisnęłam a dodam, że jest odcinana pod biustem. Przypuszczam, że gdybym chciała ubrać stanik sprzed ciąży to brakowałoby sporo cm... A na plusie mam 8kg.

Muszę jutro kupić rajstopy. Chyba nie starczy mi czasu i cierpliwości, żeby znaleźć takie dla ciężarnych więc zadowolę się jakimiś zwykłymi z tesco.

Ja mam na pewno koło +12 a wszystko poszło w brzuch. Boje się jak będę wyglądać po ciąży. Pewnie w tunikach będę chodzić już zawsze.

Oj tam dziewczyny, jakie tuniki do końca życia. Moja mama urodziła 3 dzieci (jedno po 40) i figurę ma lepszą niż ja przed ciążą ;-)
Ja się wczoraj załamałam. Zamówiłam początkiem roku paczkę ciuchów używanych na allegro. I wiadomo, część ok, część odpadła na starcie, a część miała na końcówkę posłużyć i co... w cyckach się nie mieszczę, prawie w niczym. Nie zauważyłam znaczącego przyrostu, ale no jest, a na plusie 3kg dopiero.
Kopacz ja mam zaś z nogami na odwrót, chude łydki i wszystkie kozaki tak odstają, że do spódnicy/sukienki nie założę :baffled:

Michalina obwód pod biustem to jeden z najbardziej rosnących w ciąży - ale jest pocieszenie, spada od razu jako pierwszy:tak: Także nie dziwię się, że akurat odcinana pod biustem nie chciała się dopiąć:tak: Co do rajstop to te sprzed ciaży do niczego się nie nadają, albo gniotą w brzuch albo spadają z dupy:eek: Także jak już to albo pończochy albo jednak ciążowe rajstopy - w gatcie są na pewno.

też się obawiam tunik do końca życia - brzuch mam ogromny. No i 8,5 kg na plusie
to tak jak ja :-D 8 kg na plusie, ae brzuszek olbrzymi. I wszystko w brzuch mi poszło, a nogi wychudły (chociaż i tak mam patyki). Znowu bedę jak pajęczyca :szok:

dzięki za odpowiedz w sprawie c&a

Ostatnia edycja:
reklama
Agulam - no to już magia 3 fotele :D chyba, że macie jakiś rodzinny duży samochodzik. A jak nie to jest szansa namówić męża/towarzysza życia na zmiany :D:Di
pewnie trzeba bedzie pomyslec nad zmiana w niedalekiej przyszlosci:-Dbo w golfie ciasno bedzie....

jiuz wczoraj pytalam,ile czekalyscie na paczke z gemini?zamawialam we wtorek,z blizej ciebie pzryszla wczoraj a zgemini nadal w trakcie realizacji:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry