reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Super pomysł z zakupem materiałów!!! Moja mama też szyje :-) uśmiechnę się do niej. Zawsze to dużo taniej i jakościowo rewelacja jak się samemu uszyje. Kurczę muszę przegadać z nią ten temat.

reklama
Gdybym ja potrafiła szyć....A tu 2 lewe ręce mimo ,iż pracę mam manualną, ale żeby coś stworzyć od zera...porażka.

Przyszła dziś moja paczka z C&A. 4 bluzki dla mnie i 4 pajace dla małego.No i jedna bluzka do zwrotu. Rozmiar jak inne ale taka na styk. Poza tym kto szyje ubrania ciążowe z materiału który się nie rozciąga?????
Gdzie tu logika, jak brzuch rośnie z dnia na dzień...:confused:

mika, a jak długo czekałaś na paczkę? moja juz ponad tydzień idzie a niestety zapłaciłam od razu. No i jak jest ze zwrotem bo nie wczytywałam się w regulamin :zawstydzona/y:

Ja dostałam jedną bluzkę ciążową, która jest tak krótka, że mi już brzuchol prześwieca pod spodem. Mam wrażenie, że niektóre ciuchy projektują osoby, które nie mają pojęcia, że brzuch w ciąży... rośnie! ;-)

Moja tesciowa ma duza szwalnie i uszyla mi kilka tunik.... gatunkowo zajebiste ale moj ty boze jak ja w tym wygladam.... rozmiarowo jakby zszyla dwa przescieradla 2×2. Wiec chodze w zwyklych koszulkach uciagliwych tylko przedluzam je sobie pasami ciazowymi

Arabelka zamawiałam 8 albo 9 chyba, przyszła wczoraj.Jutro będę odsyłać.
Szkoda, bo akurat ta co kolorystycznie i wyglądowo najlepsza, ale materiał porażka, nierozciągliwa sztuczność.....
Aaaa no i najdroższa była też...

Ja w pierwszej ciąży też w większości nosiłam zwykłe bluzki dłuższe, ale teraz jakaś gruba jestem i wszystko za ciasne......Chociaż ciągle + 9 kg

mika u mnie juz 10 na plusie!!!! ja sie pytam gdzie to wszystko??!! bo w ogole nie czuje zeby mi juz tyle weszło, spodnie nosze te same co przed ciaza (biodrowki) koszulki "przedłuzam" pasami a za kazdym razem jak wchodze na wage u gina to jestem spocona.....

reklama
Ja 12 na plusie ;) ja widze ze mi w pupe weszlo i uda. Dobrze bo przed ciaza z mojej niegdys okraglej pupci malo zostalo bo schudlam. Teraz moj facet sie cieszy z moich ksztaltow :D i kazdy mowi ze wrocila moja piekna odstajaca pupa :) wiec 12 kg mi sluzy. Po porodzie boje sie ze uschne znowu i bede miec plaska dupe jak deske plus oklapniete cycki po pepek no i flak na brzuchu :( oby nieeee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry