reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Agulam, stosunkowo długo czekałam - przyzwyczajona do błyskawicznych wysyłek z innych miejsc.. Jakieś 5 dni w sumie.

reklama
Takie głupie pytanie mam. Od kiedy Wasze dzieciaki nosiły buciki? Dostałam takie fajne tramposzki jedne 0-3 i dwie pary 3-6. Na oko niczym się nie różnią. Wcześniej czytałam, że buciki to dopiero dla chodzących dzieci. W sumie to logiczne, buty są do chodzenia:p też nastawialam się że na początek tylko skarpetki/papcie takie miękkie. Sprawdziły się u Was takie malutkie butki?

Sorki za zmianę tematu. Co do Gemini to fakt przesyłka trochę trwała, już nie pamiętam, tak do tygodnia na pewno.
Ja mam 7kg na plusie i przyznam, że akurat mnie brzuszek cieszy, uda trochę mniej:rolleyes: mąż ostatnio kupił mi dwie sukienki z zapasem na brzuszek i przyznam, że wyglądają nawet sexy :D

Buciki, Klaudia pierwsze baletki, ale nadal z miękką podeszwą nosiła jakoś w maju (8-9m-cy miała). Wcześniej zakładałam jej takie bamboszki, miałam fajne niebieskie sztruksowe z futerkiem w środku, na zimę i początek wiosny były super. Na twardej podeszwie (wiadomo, że takiej poddającej się, ale do chodzenia po ziemi) kupiłam dopiero jak zaczęła chodzić.

ja kupiłam pakę ubrań, w której były 2 pary takich trampek-rozklapichów ;) trampki, ale takie baaaaardzo miękkie. jedne są z futerkiem. też zastanawiałam się, czy w ogóle się przydadzą

Mati swoje pierwsze butki miał na chrzcie (7 tygodni), ale w sumie trudno to nazwać bucikami ;-) Bambosze-paputki kupiliśmy jakoś na zimę ( ok. 4 m-cy) jak nam piec w domu padł i było zimno. Kozaczki, takie zakopiańskie, zaczął nosić jak wyrósł ze śpiworka i na kurtkę przeszliśmy ( 6 m-cy).

Ja mam z 8 na plusie, cycki i brzuch urosły, reszta prawie bez zmian, trochę w dupę weszło, ale bez tragedii, spodnie z początku ciąży nadal dobre i tak sąmo wiszą jak w grudniu.

Ola miała buciki do wózka, na chrzciny balerinki, na zimę takie ocieplane z futerkiem, a pierwsze do chodzenia dopiero jak w domu chodziła i wyrywala sie na spacerach do chodzenia. Po domu w skarpetkach z abskiem smigala, zreszta do dziś woli w takich chodzić niż kapciach.

Ja dziś zamowilam koszule te z motylkami na bez rękaw i jedna paczkę podkladow, jeszcze jedne dokupie sobie i wystarczy. Z Ola zuzylam półtorej paczki tylko a potem podpaski nocne, po kilku dniach zwykle

Karola jak zaczęła wstawać na nogi to był czerwiec więc w skarpetkach z absem występowała, pierwsze buty kupiliśmy jak zaczęła chodzić już sama ok 9-10 miesiąca.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry