Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam szary z elementami zieleni i błękitu, był kupowany z myślą o pierwszej córce, ale nie chciałam różowego, ani fioletowego, spacerówkę też mam uniwersalną - turkusowąDziewczyny 2 tyg temu zostałam drugi raz mamą. Tym z Was, które jeszcze nie wybrały laktatora chciałabym polecić Lovi Prolactis. Produkt godny polecenia. Kupując zestaw otrzymujemy dwa produkty. Duży plus za regulację siły odciągania od bardzo delikatnej do zdecydowanej, jednak nie sprawiającej bólu. Dodatkowym atutem jest stymulacja piersi przez pierwsze 2 minuty, którą możemy pominąć lub skrócić jeśli pokarm popłynie szybciej. Kolejną zaletą są wymienne elementy, które jak wiadomo zużywają się podczas użytkowania oraz za wkładki laktacyjne. Wszystko wygląda elegancjo i nowocześnie. Torba z paskiem ułatwia przenoszenie. Podoba mi się, że działa zarówno na baterię jak i zasilacz- możemy go dostosować do pracy w domu lub podczas wyjścia. Przy 8 stopniu regulacji niektórym może się wydać za głośny, jednak skręcając siłę pracy będzie odrobinę cichszy. Bardzo pasuje mi wersja ręczna- do szybkiego odciągnięcia niewielkiej ilości pokarmu sprawdza się znakomicie.