Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
do karmienia mam 2 koszule z krótkim rękawem, jedną z długim i jedną na ramiączkach, więc tak akurat 1 na dzień, bez wożenia do prania.
Poprzednio wychodziłam ze szpitala w tym w czym przyjechałam, bo oddałam Mężowi i kazałam przywieźć przy wypisie. Niestety rzadko kiedy brzuch wchłania się od razu
Pochwalę się kupiłam dziś furę swojej córci. Stoi w przedpokoju w którym jest lustro i co chwila chodzę sprawdzić jak to będzie za miesiąc muszę przyznać, że dobrze leży W zasadzie został nam tylko fotelik, coś co włożę do porodu i możemy spokojnie czekać na małą. Uf...
Co do pieluch to ja mam 2 paczki 1 -43 szt. i 2 paczki 2- 72szt. bodajże a chusteczki mam w 6-cio paku. No i Hobbit zakupy robił mój mąż Nawet wkładki laktacyjne mi kupował
Jakie kupujecie kolor wózka dla dziewczynki, zastanawiam się właśnie jaki wybrać zeby był uniwersalny dla chłopczyka również bo to nasze pierwsze dziecko a nie chcemy żeby Mała była jedynaczką.