Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

więc czekolada i inne tuczące odpadają. Jeszcze tylko poruszać się trzeba. Mi się nawet podoba perspektywa pójścia na fitness i zostawienia małej z tatusiem - ciekawe jak będzie w rzeczywistości... po pierwszej i drugiej ciąży brzuszek schował mi sie w przeciągu 6-8 tygodni,po drugiej troszkę cwiczylam i była naprawde szczupła(165/58 kg). Potem sie zaniedbalam i po Zuzi nigdy juz nie schudlam poniżej 65 kilo o zostal brzuch,kolezanka pas nosiła(też po 3 ciążach) i mimo iż gorecej brzuch ladnie jej zszedł więc sie teraz skusiłam i kupiłam taki POPORODOWY PAS BRZUSZNY r.XL Babyono NIEZBĘDNY (4323604178) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Kupilam L ,bo kupuje się go w rozmiarze sprzed ciąży.Niby te pasy rozleniwiają mięśnie brzucha,ale można cwiczyć wieczorem a w dzień nosić.
Emily emu ja też w weekend złozyłam wozek,a raczej mążi potwierdzam że jest super(mam orange).Bardzo mi sie podoba Twoja torba,szukam podobnej by w niej też śmigac na codzień,podaj mi proszę linka,wiem że wklejlaś wczesniej;-)
Torbę jagódki i kopacz oglądałam i bardzo fajna,tylko kolorystyka nijak mi nie pasuje.