reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A może któraś ma doświadczenie z pokrowcami na przewijak z Ikei. Kupiłam jeden i nie wiem czy warto kupić kolejny. A coś muszę kupić bo te stare już sie nie nadają

Doti - ja się właśnie zastanawiam nad otylaczem z Matherhood, ale nie da się ukryć, że cieniutkie to i wygląda jakoś tak mało wytrzymale :confused:
Jagódka - bardzo fajnie ta torba wygląda :tak: ja dostałąm swoją razem z wózkiem - właśnie się pierze :-D

Kawo ja tą wózkową też mam, ale kiepska jest, ma jedną kiszonkę z boku, jedną płaską w środku i komorę główną. Poza tym jest mniejsza od tej i zapinana jest na taki kołeczek na gumce - nie otworzysz i nie zamkniesz tego jedną ręką:baffled: A jak nie zamkniesz, to zawartość może się wysypać. Doprowadzała mnie do szału przy Klaudii, więc teraz sobie ulżę.

Tak wyglada ta bezowo brazowa :)

Załączniki

• 1403600082789.jpg
    1403600082789.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Ja zaszalalam na wyprzedazy na stronie zary. Czekam wlasnie na kuriera na pake ubran dla mlodego... Beda dobre za rok ;) bo teraz juz wystarczy tych ciuchow :/

ImageUploadedByForum BabyBoom1403601048.986925.jpg moj facet przyniosl z piwnicy wozek! WRESZCIE! Tak sie prezentuje w wersji jesien/zima z dopietym futerkiem ;)
Juz nie moglam sie doczekac... Bo tak lezal biedny w piwnicy :p nie moge sie teraz nagapic i ciagle nim jezdze po domu haha.

Tak wyglada ta bezowo brazowa :)

Wyglada elegancko :) klasa!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1403601048.986925.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1403601048.986925.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 92
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry