reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Makota no z TAKIM ptakiem to raczej tak:rofl2: Hehheh. Mam miejsce, ale zastanawiam się po co? Nie wiem czy uda nam się jeszcze kiedyś zajść w ciażę (chciałabym jeszcze jedno dziecko, ale patrzę na to realnie i wiem, że praktycznie mamy bardzo nikłe szanse), ale jaką mam gwarancję, że będzie dziewczynka i że urodzi się latem (jeśli nie, wtedy wszystkie kurteczki i buciki będą do bani). Jeśli Adam będzie ostatnim dzieckiem to kompletnie nie ma sensu przechowywanie tego. Oddać? Trochę mi szkoda, bo to kupa kasy.. A w bliższej rodzinie nie mam małych dzieci, więc musiałabym rozdać znajomym. Mi nikt nic nie dawał, więc naprawdę sporo pieniędzy utopiłam.. Ubrania w większości są nie zniszczone. Pogadam z mężem i może część sprzedam, szczególnie buty, kurtki i typowo dziewczęce ubrania. Jakbym sprzedawała to dam znać również tutaj, zawsze to lepiej komuś, kogo się zna;-)

reklama
Makota no z TAKIM ptakiem to raczej tak:rofl2: Hehheh. Mam miejsce, ale zastanawiam się po co? Nie wiem czy uda nam się jeszcze kiedyś zajść w ciażę (chciałabym jeszcze jedno dziecko, ale patrzę na to realnie i wiem, że praktycznie mamy bardzo nikłe szanse), ale jaką mam gwarancję, że będzie dziewczynka i że urodzi się latem (jeśli nie, wtedy wszystkie kurteczki i buciki będą do bani). Jeśli Adam będzie ostatnim dzieckiem to kompletnie nie ma sensu przechowywanie tego. Oddać? Trochę mi szkoda, bo to kupa kasy.. A w bliższej rodzinie nie mam małych dzieci, więc musiałabym rozdać znajomym. Mi nikt nic nie dawał, więc naprawdę sporo pieniędzy utopiłam.. Ubrania w większości są nie zniszczone. Pogadam z mężem i może część sprzedam, szczególnie buty, kurtki i typowo dziewczęce ubrania. Jakbym sprzedawała to dam znać również tutaj, zawsze to lepiej komuś, kogo się zna;-)

jeżeli z góry założyłaś sprzedaż, to na co czekasz? :sorry2:
wiadomo, że lepiej na tym zarobić, ale ja np. nie mam miejsca na składowanie. gdybym nie dała rady sprzedać to bym to oddała, albo wywiozła do mamy

Gosia i Bartek - podesłałabyś link do użytkownika a Allegro? Fajna ta piżamka - ja mam szlafrok za gruby na lipiec więc by mi się przydał taki :tak:

A ja kupiłam tą poduchę SUPERMAMI i jest BOSKA :-D mój mąż się do nie dosadził w 3 sek :-D a córka cały czas by się nią bawiła :tak: zwija w kokonik, kładzie swoją lakę i ją karmi :-D Śpi się bardzo wygodnie, miękką to bym ją nie nazwała, a ja właśnie takie nabite lubię :tak: a do niej dostałam gratis wałeczek dla dziecka - notabene też od razu N. się do niego dorwała :tak:
Poduszka kojec dla kobiet w ciąży i do karmienia (3957507696) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Byłam w h&m i smyku, kupiłam legginsy, już mam je na tyłku, wydają się porządne:tak:, a w smyku poduszkę-rogala, ale nie motherhood, tylko tańszą za 110zł, bo ta pierwsza była za 170:sorry2: Także dostałam kaskę na imieniny i już ją częściowo spożytkowałam. Marzę o nocy z tą poduszką:-D

Makota, nie założyłam z góry, taki pomysł mi do głowy wpadł, po prostu się zastanawiam, czy jest sens trzymania tych ubranek. Muszę się rozmówić z mężem co on na to.

Jagódka - ja też po córce mam wszystkiego dużo, częściowo pooddawałam, ale strych rodziców i tak zawalony. Ja czekam jeszcze na płeć, jak będzie dziewczynka to luz :-) a jak chłopczyk to i tak to wszystko zostawię, bo mam młodszą siostrę i siostry cioteczne to się im przydadzą te rzeczy. Ja sama sporo rzeczy dostałam od mojej przyjaciółki z uk nowych, a jak N. miała 1,5 roku i zaczęłam pracować to od szefowej i jej koleżanki też choć już używane to i tak super :tak:

Gosia i Bartek super te koszulki, chyba też się skuszę!

A gdzie zamawiacie/kupujecie leginsy? warto poszperać w h&m? ja tam strasznie nie lubię chodzić...

Warto! Widzę o całym dniu, że będą zupełnie inne niż te kupione przez neta. Też nie cierpię h&m, ale wielkiego wyboru nie mamy.
Mąż się ze mną zgodził co do ubrań i wyjął mi te najmniejsze ze strychu (pierwszy rok życia Klaudii).. O matulu zapomniałam, że tyle tego jest:szok: Tylko jakieś 30-40% jest neutralnych i nadaje się też na chłopca. A im Klaudia starsza, tym gorzej..
DSC_0729.jpgDSC_0731.jpg
Perwsza kupka to uniwersalne, a druga to dziewczęce..

Załączniki

• DSC_0729.jpg
    DSC_0729.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC_0731.jpg
    DSC_0731.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
łoooo jagódka to Ci się nazbierało! ja póki co to rozpakowałam te najmniejsze i też trochę tego jest. Reszta w workach próżniowych :-)
I co? będziesz sprzedawała?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry