reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
angelika są są wyjątkowe ubranka:tak: Mój 2-letni syn sam się teraz prosi o koszule w kratkę, ja znowuż uwielbiam go ubierać w kamizelki. Jak był mały to ogrodniczki królowały. Wiadomo to nie to samo co sukieneczki i spineczki ale też słodko :)

reklama
Elfit na starsze dziecko tak ale noworodka w koszulę nie będę może bardzo wciskała, a mój mąż szuka śpioszków w czachy, bo on motocyklista he i szuka :) jasne jak się chce to się znajdzie ale dla dziewczynek jest ogrom wszystkiego.

W Kaph All sa fajne rzeczy dla chlopcow noworodkow, ale nie pytaj o ceny- zatrwazajace. Przy tym sa niektore tak pomyslane, ze fajne do zakladania :).

e tam nie ma tragedii z tymi cenami :) ale ubranka cudenka! wyprzedaze sa jeszcze wiec da sie cos upolowac w dobrej cenie :) moze jutro sie skusze jak bede wiedziala po dzisiejszej wizycie czy chlopiec czy dziewczynka :)

Ja tam o spioszkach nie mowie :p to bylo w odniesieniu do koszul dla malucha i takich tam.. :) ja zaluje ze u mnie w outlecie zlikwidowali besta plus. Dla maluszkow bylo mnostwo rzeczy.

arabelka są fajne śpiochy w czaszki - my nie jesteśmy motocyklistami, ale oprzeć im się nie mogłam :-D w pepco są nawet koszulki w czaszki, ale mieliśmy takie dopiero od 3 miesiąca. A czaszkowe buciki widziałaś? U nas w dziecięcym sklepie były takie niemowlęce - niestety pojawiły się jak Mati miał już 2 lata i większych rozmiarów nie było. Ale to chyba właśnie chodziło o to żeby niemowlak wyglądał tak hmmmmm łobuzersko :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry