reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja dzis nie moglam sie oprzec i kupilam pierwszy zakup dla mojej dzidzi ;) wszedzie SALE! Jak tu nie kupic? Nie wiem jeszcze czy chlopiec czy dziewczynka (pojutrze 7 lutego sie zapewne dowiem) ale kupilam taka bluzeczke ;) w ostatecznosci chlopca tez w nia ubiore hehe. Bedzie mial styloweczke... ImageUploadedByForum BabyBoom1391637681.366603.jpg
Tylko 24 zl w Cubusie :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1391637681.366603.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1391637681.366603.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 99
Ja dzis nie moglam sie oprzec i kupilam pierwszy zakup dla mojej dzidzi ;) wszedzie SALE! Jak tu nie kupic? Nie wiem jeszcze czy chlopiec czy dziewczynka (pojutrze 7 lutego sie zapewne dowiem) ale kupilam taka bluzeczke ;) w ostatecznosci chlopca tez w nia ubiore hehe. Bedzie mial styloweczke... Zobacz załącznik 608421
Tylko 24 zl w Cubusie :)

nie jest zła dla chłopaka...

ja nie mam nic kupionego. mam ubranka po siostrzenicy, ale praktycznie wszystko typowo babskie :)
jak jestem w tesco, rzucają mi się w oczy takie maaaaaalutkie sukienkeczki i specjalnie pokazuję je M (on liczy na chłopaka:P)

Ja chyba jeszcze sie skusze na pare nowych rzeczy ;) geterki byly takie dzianinkowe z serduszkami na kolanach lub gwiazdkami za 10 zl bodajze <3 no cudenka! I te body za dyszke takie cudowne. Niektore sa typowo chlopiece lub dziewczece wiec wole narazie na pale nie kupowac ;) mam nadzieje ze jutro na wizycie bedzie jakas chociaz sugestia co do plci :)

Nie mówcie o tych małych różowych sukieneczkach, śpioszkach w serduszka itp. dla chłopaków ciężko coś znaleźć wyjątkowego:)Michalina zdjęcie nie wyraźne nie stresuj się :)dlatego go kupiłam że jest taki maciupeńki:)

reklama
świetne ubranka :-) ja z zakupami dla maluszka wstrzymuję się do połówkowego, ale też jak chodzę po sklepach to nie mogę się napatrzeć na te malutkie ubranka

Kupiłam wczoraj spodnie ciążowe w H&M i jestem zawiedziona wydałam 149zł, w przymierzalnie były ok, a dziś tak się w nich umęczyłam, strasznie zsuwają się z tyłka i co chwila podciągałam;/ mam nadzieje, że jak brzuszek większy urośnie to będą ok. Ogólnie to stwierdzam, że jest stanowczo za mało sklepów dla ciężarnych, u mnie w centrum handlowym jest tylko happy mum, poza kilkoma wieszakami w h&m i c&a i tak naprawdę żadnego wyboru, chyba nie pozostało mi nic inneg jak zamówić na allegro więcej par legginsów.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry