reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ostatnio zamówiłam w 9fashion kilka rzeczy, a dziś pojechałam do galerii, tylko wróciłam, odwiedził mnie kurier, więc zakupy się powiększyły:-D
DSC_0707.jpgDSC_0708.jpgDSC_0709.jpgDSC_0711.jpgDSC_0712.jpgDSC_0713.jpgDSC_0714.jpg

Załączniki

• DSC_0707.jpg
    DSC_0707.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC_0708.jpg
    DSC_0708.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC_0709.jpg
    DSC_0709.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC_0711.jpg
    DSC_0711.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC_0712.jpg
    DSC_0712.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC_0713.jpg
    DSC_0713.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC_0714.jpg
    DSC_0714.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 71
Elifit najfajniejsze jest to, że wcale dużo nie zapłciłam, niecałe 170zł za to wszytko. Najfajniejsza jest ta bluzka z buźką, bardzo milutki materiał i będzie jak znalazł na cieplejsze dni. Kupiłam tuniki, bo niestety moje nieciążowe bluzki w większości ściągają się na brzuchu i podwijają się tak, że nawet ściągacz w spodniach nie pomaga..

Dziewczyny stwierdziłam, że warto dzielić się opiniami o sklepach, ubraniach, akcesoriach dla dzieci itp. Jak któraś się nadzieje to reszta będzie bezpieczna;-)

Kupiłam sobie kilka rzeczy na aukcji u tego użytkownika: Przedmioty użytkownika radosnamama - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Kupiłam m.in. spódnicę - wąską od kolan, bardzo fajną i legginsy i jegginsy. Szybka przesyłka, ceny w miarę przystępne. Jegginsy były średnie, na zdjęcia nie było widać, że się błyszczą, takie trochę się rozczarowałam. Ale reszta porządna, fajne tkaniny. W sumie polecam:tak:

Edytuje swoją opinię, o ile spódnica jest super, to legginsy - porażka, po 3 tygodniach noszenia - nie codziennie, przy szwach są dziury! Normalnie materiał się tak przetarł, że mam dziury między nogami..tragedia.. W związku z tym mam pytanie, gdzie kupić porządne legginsy ciążowe?

Małgorzatkar, sweter Reserved (29,99), bluzka szara z twarzą (24,99) i granatowa z dżetami (29,99) carry, spódniczka (35), bluzka ecru z buzią (19) i bordowa tunika z zamkami (25) - 9fashion.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
.jagódka zaszalałaś :-) ale przy takich cenach każda by szalała :-D zawsze myślałam, że w tych typowo ciążowych sklepach ceny są z kosmosu, a tu widzę, że taniej niż allegro.
mi dziś szwagierka legginsy w netto kupiła - jeszcze ich nie widziałam, więc trudno o opinię :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry