reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja jeszcze nie myślałam o modelu, ale też planuję używany

za to póki co postanowiłam robić przyjemność sobie i kupiłam spodnie Happy mum - Megan jeans SALE! w ogóle mają tam takie ładne rzeczy, że trudno mi się było ograniczyć:)

ooo, kupiłaś w stacjonarnym czy przez neta? i widzę, że te spodnie mają nawet xxs, bo ja kupiłam xs i są ciut przy duże, ale założyłam pasek i się dopasowały :)

A mi mama zadała pytanie: "A torbę szpitalną masz już gotową" zastanowiłam się po co, przecież do terminu jeszcze daleko. A co gdybyś musiała wcześniej iść do szpitala, choćby na chwilę? I w zasadzie doszłam do wniosku, że ma rację. W sierpniu zeszłego roku nagle trafiłam do szpitala i mój M. miał mi skompletować szpitalne odzienie i najpotrzebniejsze rzeczy. Kochany był, bardzo się przejął i bardzo się starał ale wszystko było nie tak :) Chyba faktycznie pomyślę o takiej torbie awaryjnej.

Faktycznie lepiej mieć taką torbę. Ja też w poprzedniej ciąży trafiłam do szpitala, ale nie w trybie nagłym, więc miałam popołudnie na spakowanie się.

ja też wczoraj o tym pomyslałam i przez net koszulę zamówiłam. Bo wstyd sie przyznac ale na codzień szypiam w dłuższych podkoszulkach i doszłam do tego, że nie mam nic w czym bym mogła w szpitalu być. No ale koszulka juz zamówiona, tylko ciekawa jestem czy rozmiar dobry :sorry2:

ja też muszę kupić piżamy takie "dla wszystkiego", bo w pierwszej ciąży trafiłam w nocy do szpitala i mąż mi musiał dowozić wszystko... a moje piżamy, w których śpię, to tak trochę do szpitala się nie nadają...

jak tylko dowiedziałam się, ze w ciąży jestem kupiłam "awaryjną" piżamkę, kapcie, mała pastę do zębów i żel pod prysznic, bo też kiedyś wylądowałam w szpitalu i mąż musiał wszystko kupić. A te moje domowe piżamki do szpitala się nie nadają ;-).

ooo, kupiłaś w stacjonarnym czy przez neta? i widzę, że te spodnie mają nawet xxs, bo ja kupiłam xs i są ciut przy duże, ale założyłam pasek i się dopasowały :)

kupiłam przez neta, bo w stacjonarnym mieli już przebrane i generalnie mają mało xs, a poza tym mimo promocji ceny są wyższe niż w necie, np. jedna sukienka z 239 zł na 159 zł w stacjonarnym a ta sama w necie za 109 zł - widać mają duże koszty najmu skoro na stronie sklepu są takie różnice

ja też wczoraj o tym pomyslałam i przez net koszulę zamówiłam. Bo wstyd sie przyznac ale na codzień szypiam w dłuższych podkoszulkach i doszłam do tego, że nie mam nic w czym bym mogła w szpitalu być. No ale koszulka juz zamówiona, tylko ciekawa jestem czy rozmiar dobry :sorry2:

:) ja też pierwsze co zrobiłam to koszulę zamówiłam. Jutro powinna do mnie dotrzeć, ciekawa jestem co to będzie.

A dzisiaj na zakupach zaszalałam. Najpierw planowałam kupić coś dla młodego ale na nic się nie mogłam zdecydować i pomyślałam, że jeszcze się w te dziecięce ciuszki obkupię a teraz zatroszczę się o siebie. Kupiłam buty, sweterek i sama nie wiem co jeszcze :) nic typowo ciążowego, bo nawet w H&M nie było kolekcji - zdziwiłam się, bo byłam przekonana, że u nich to standard w każdym sklepie. Mam nadzieję, że M. nie zapyta ile to wszystko kosztowało ;)

reklama
a jakie kupujecie rodzaje pidżamy? już nawet we wczesnej ciąży lepiej mieć uszykowana na szpital koszulkę czy mogę się z tym wstrzymać do lata? Bo ja generalnie lubię mieć w nocy spodnie - nie lubię gołych nóg...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry