reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzisiaj się nie oparłam:)
IMAG0183.jpgIMAG0182.jpg
Kosztowało tylko 9 zł:)

Załączniki

• IMAG0183.jpg
    IMAG0183.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 128
  • IMAG0182.jpg
    IMAG0182.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 113
reklama
No właśnie dużo dobrego słyszałam o tych z hm. Zwykłe legginsy odpadają, mam za duży brzuch, niewygodnie mi w normalnych. Netto nie mam, a w lidlu nie widziałam nigdy ciążowych..

Mamusie,
Nie wiem czy mi na tym forum wolno:) ale chciałabym Wam polecic stronkę promocjedladzieci.pl. Jest na niej wykaz wszystkich promocji na artykuły dla dzieci. Mam nadzieję,że sie przyda.

Javmam zwykle legginsy z lidla, nawet w tamtym tygodniu byly, i jestem zadowolona z nich hardzo

właśnie weszłam o nich napisać :) kupiłam już jakiś czas temu i żałuję, że tylko jedne :/ Moje mają luźną gumkę w pasie, przez co super się je nosi kiedy rośnie brzuszek :)

co do H&M podobno super są ciążowe.

ja się wczoraj w końcu wybrałam na zakupy, głownie wymienić śpioszki, które dumna z siebie kupiłam w zabójczym rozmiarze 44:-) niestety wszystko było przebrane, więc wyszłam ze skarpetkami i śliniaczkiem, oczywiście nie przewidziałam zakupu skarpet i znów brałam "na oko", więc pewnie będą dobre na jesieni, ale już lepiej przesadzić w tę stronę;-)

zakupiłam też piłkę do ćwiczeń i zamierzam rozpocząć zabawę od przyszłego tygodnia, znalazłam taką stronkę z ćwiczeniami, próbowałyście kiedyś? Macierzyństwo

reklama
Dzisiaj się nie oparłam:)
Zobacz załącznik 607962Zobacz załącznik 607964
Kosztowało tylko 9 zł:)

Przeuroczy jest ten daszek ;) Bardzo ładny komplecik.

Ja właśnie muszę kupić jakieś gaciole ciążowe bo zostałam w jednych leginsach a reszta w ciągu 3 dni zaczęła mnie tak uciskać, że dzisiaj rano spodni już nie dopinałam tylko narzuciłam na górę luźniejszą bluzę żeby nie było widać :P
A lepiej szukać ciuszków nad brzuch czy pod? Jak wam jest wygodniej?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry