reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ręcznik papierowy do osuszania krocza - po podmywaniu się tantum rosa i po prysznicu - na materiałowym mnożą się bakterie.. Poza tym do osuszania sztućców i jakichś prac porządkowych;-)
Kopacz a bierzesz pieluszki tetrowe? Do wycierania buzi i ochrony przed ulewaniem?

Edit: Suszarkę do włosów biorę - mam taką składaną zelmera, dmucha jak głupia i błyskawicznie suszy, laktator zostawiam w domu, w razie W A. mi dowiezie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A nie wiem jagodka.a sa potrzebne? :( nie znam sie przeciez to czerpie wszelkie info od was ;) ale chyba nie.

No tak sie pytam o te rozne rzeczy bo mi sie wydawalo ze niektore rzeczy nie beda mi potrzebne po cc tak jak wam po sn :(

Z racji że właśnie wróciłam ze szpitala to Wam napisze co dla mnie w torbie okazało się hot a co not. Po pierwsze woda w każdej ilości do porodu lepiej więcej niż mniej. Oddychanie bardzo wysusza. I o dziwo na poród piłam z dużej butli dziubek przydawal się później jak np się śpi i dziecko budzi. Przystawiałam zaraz a w ustach susza a trzymając pierś jedną ręką a dziecko drugą odkręcić butelki nie ma jak.
Kolejny must have to pomadka powody te same co woda.
Koszule jeszcze mama mi dowoziła. Ta od porodu zaraz w koszu wylądowała. A przez pierwszy dzień pocilam się bardzo i krwawilam więc przebieralam się dużo.
Co do skarpetek to nawet nie wyjelam z torby za gorąco mi było. Ręcznik papierowy bardzo się przydawal.
A i weźcie długopis, bo już po przynoszą Dużo papierów do wypełnienia w miedzy czasie a jak ten czas był to musiałam na męża czekać żeby poszedł długopis pożyczyć. Niby bzdura a polecam.
Ja dla dziecka miałam tylko chusteczki i Pampersy resztę dawał szpital no i potem tylko ubranko na wyjście. Ale tu już co kraj to obyczaj. A i podkłady te do majtek polecam canpol, ja miałam Bella nie były tragiczne. Ale canpol dostałam jeden w niebieskim pudełku i był bez porównania. Super.
Tylko wiecie to wszystko z założeniem że rodziłaM sn i leżałam tylko dwa dni;)

to większy rozmiar, z metki 6-12 miesięcy, ale jak syn będzie jak siostra to na 4 miesiące założymy :-D
kupiłam tylko to ubranko, bo bardzo dużo dostałam. Równo rok temu kuzynka urodziła syna + unisexy po 2 dziewczynkach.
Nie wiem czy wszystko zdążę założyć.

reklama
cool-club-bluza-chlopieca-rozmiar-92-m-iext24595855.jpg Kupiłam Adaśkowi w rozmiarze 80, żeby było na potem

Załączniki

• cool-club-bluza-chlopieca-rozmiar-92-m-iext24595855.jpg
    cool-club-bluza-chlopieca-rozmiar-92-m-iext24595855.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 117

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry