Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
W rossmannie i biedrze te "ichne"
A pampersy to nie mam pojecia. W tesco sa drogie, bo wychodzi jakies 80 gr za pieluche jak kupowalam ostatnio w auchanie, wychodzilo 50 gr za sztuke...
W rossmannie i biedrze te "ichne"
A pampersy to nie mam pojecia. W tesco sa drogie, bo wychodzi jakies 80 gr za pieluche jak kupowalam ostatnio w auchanie, wychodzilo 50 gr za sztuke...
Jak dla mnie i jedne i drugie sa lepsze od pampersow baby dry. Te rossmanowskie sa moim zdaniem troszke mniejsze. Teraz mialam 2 i obciskaly nozki. Smialo moglam kupic 3, gdzie pampersy mam 2. Adas jest dosc pulchny
Przepraszam że się wtrącę w lokalną dyskusję ale jak dla mnie Biedronkowe są super, używamy ich od początku i Malutek nie zgłaszał żadnych problemów. Wczoraj kupiłam paczkę Rossmannowych i też jest ok, nie wiem nawet czy nie lepiej, ale za krótko na porównanie. Chociaż to właśnie w pieluszce z Rossmanna moje dziecko przespało dzisiaj swoje rekordowe ponad 6 godzin
Kupilam kilka sztuk pampersow premium i sa spoko, teraz mamy dada 1 i tez się sprawdzają ale maz ma problem z wyczucie . pelnej pieluchy. jak byla. zmiana koloru paska to łatwiej poznawal pelna pieluchę.