reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mamob wejdz na strone pampersa ;)
wiecie teraz to co kto lubi. Moj jedne tesco przesikiwal w nocy i to 3 a ma gdzies 5,5 kg. Pampersy sie sprawdzaja. Jednakze jak dziec sie zacznie ruszac to wtedy bedzie nowa weryfikacja w uwieraniu i otarciach, szczegolnie na udach i bioderkach. Moje ulubione wowczas huggiesy byly za malo elastyczne..

Na noc używam tych baby dry 3ki, a w dzień czasami New Baby premium protection (takie z przebarwiajacym paskiem).
Mocno zaciskam i wytrzymuje nawet 14,5h jak dzisiaj w nocy. W dzień te new baby zmieniam co 3h bo marudzi wiec chyba gorzej chlona

Załączniki

• 1415441272521.jpg
    1415441272521.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 50
  • 1415441300405.jpg
    1415441300405.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 59
Tusia my przy Aru używalismy pampers sleep&play pomarańczowych a dady przemakały.
Teraz dady są ok a pampki zielone przeciekają bokiem.

Dużo zależy od płci dziecka. Chłopaki sikają na wprost a dziewczynki w dół

Elifit a widzisz tego kryterium nie wzięłam pod uwagę:rolleyes:

A w ogóle to my juz jesteśmy na czwórkach odkąd Malutek miał ok 6kg. A niby czwórki od 7 :eek:
Ale trójki zaczęły nam przeciekać górą i odciskać się na nóżkach.:o

Tusiaczku a 3+ przeoczylas?

Ja kupuje tylko pampers baby dry.dla Hani SA ok,cala nocka wytrzymuje,w dzień częściej zmieniamy.mamy 3 na razie ale juz muszę 3+ kupić.hmmm u mnie jeden lidll male szanse żeby kupic:no:

Pomarańczowe pampersy za czasów Klaudii były beznadziejne:confused: Dady trójki kupiłam to podwójne pudło i już nie kupię, słabe są, zbrylają się i puchną niemiłosiernie.. Używamy zielonych pampersów i są ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry