reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Co jest bardziej pożądane przez dziewczynki teraz?
Barbie - Wróżka ze świata fantazji 1 - Merlin.pl
Barbie Lalka Mariposa | Lalki Top | Toys R Us
czy jeszcze jakaś inna ze skrzydełkami? Bo siostrzenica mówi o barbie "łicz" "łiszi" "wisz" sama nie pamięta, ze skrzydełkami... a ja nie wiem o którą chodzi.

Michalina, może to ta "wiedźma" ;)

LALKA WINX - ENCHANTIX POWER STELLA od COBI 15112 (4767403140) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

albo ta "paskuda" ;)

Lalka Witch Transformed Trendy 16cm ruda Epee (4725590096) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Nooo to może być to, bo choć nie jest Barbie ale ta druga część nazwy bardzo pasuje. A te lalki młoda może wszystkie określać mianem "barbie". To wielkie wydarzenie w jej życiu, bo dotąd nigdy nie bawiła się takimi lalami, zawsze tylko zabawy w jakieś szarady i zagadki. Zawsze jej kupowaliśmy wyłącznie książeczki edukacyjne pełne zadań :-D a tu taka odmiana! Raz kupiłam jej bębenek to podziubała dwa razy i zrobiła z niego miskę na koniki pony (przynajmniej ten zabawkowy zakup mi się udał!).

reklama
Co do pampersow Hania (8kg)używamy jeszcze 3, nic się nie odciska wiec nie zmieniam na razie na 4 bo ich jest mniej

Michalina chyba musisz dopytac bo może chodzić zarówno i winx jak i o 'wicz'.moja Ola uwielbia winx,kiedyś chciała monster,ma jedną ale wcale się nią nie bawi

Dziewczyny mam pyt,Hania ma karuzele fp i bardzo ja lubi,ale musimy ją oddać Wojtusiowi.i nie wiem czy opłaca się kupować teraz nowa.może coś doradźcie a może któraś z Was już nie uzywa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry