U
użytkownik 902
Gość
GiB, ale to też jest kosmetyk apteczny dla atopowców - nie dla wszystkich dzieci, tak jak napisałaś - z zalecenia lekarza.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny a czy pokrowiec na przewijak sie przydaje czy raczej nie ma sensu?
dziewczyny, mam pytanie: pożyczyłam fotelik siostrze M i nie mam pewności, jak on jest eksploatowany, stłuczki nie mieli, ale czy gdzieś się nie wala po garażach, czy w zimie nie był schowany gdzieś w nieogrzewanym miejscu, a w lato w nagrzanym samochodzie nie zostawał to nie wiem...no i nie wiem, czy od nich odebrać swój i dokupić bazę, czy kupić nowy z bazą, pewnie albo taki sam, albo jeden model "'świeższy"... skłaniam się ku nowemu, tylko kurczę prawie 1000zl które można przeznaczyć na coś innego,,,,
Swoją drogą fajni ludzie i bardzo rozgarnięci 

Do tego mieliśmy chyba mydełko bambino, Sudocrem na pupę, a na zimę i brzydką pogodę krem Nivea. Jak jej się dużo później zrobiła taka szorstka, sucha skóra na policzkach kupiłam krem Balneum i załatwił sprawę. Mogę jeszcze z doświadczenia polecić oliwkę hipp z migdałów - świetny skład. A jak była większa to przeszliśmy na Ziaję - ale zaznaczam, że N. nie ma problemów ze skórą, jak coś zauważę niepokojącego to odstawiam dany kosmetyk i tyle.