D o t i
Fanka BB :)
ja bym sobie nie poradziła bez wózka.A myślicie, że bez wózka można sobie poradzić, przez pierwsze pół roku? Ja dostanę chustę, a na wózek mnie nie będzie stać przez dłuższy czas.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja bym sobie nie poradziła bez wózka.A myślicie, że bez wózka można sobie poradzić, przez pierwsze pół roku? Ja dostanę chustę, a na wózek mnie nie będzie stać przez dłuższy czas.
Szmaragd - nic mądrzejszego niż dziewczyny piszą nie wymyślęja wprawdzie nie miałam chusty, więc nie wiem, czy da się z nią bez wózka obyć, ale łatwo chyba by nie było :-( Niestety wózek mam jeden, więc pomóc nie mogę, za to będę miała do oddania wanienkę, ale nie wiem czy by ci się przydała. W razie czego pisz na prv :-)
Jagódka - może ja za dużo tej parafiny lałam, ale cała wanna była w parafinie i czyszczenie tego doprowadzało mnie do szału - ja używałam jak N. miała 2 -3 lata, więc sobie darowałam :-) Jak poszłam po Balneum do apteki to mnie cena zwaliła z nógale duża butelka starczyła na pół roku, albo lepiej.
Żyłam w przkonaniu, że wszyscy Sudokremu używająna oddziale sudokrem, w sr sudokrem, w przychodni sudokrem, znajome sudokrem, to się nawet nie zastanawiałam nad innym specyfikiem
Kiedyś N. się dorwała i zdjadła ten sudokrem
potem w kupie białe plamki były
dobrze, że się jej nic nie stało
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zobacz załącznik 615405Zobacz załącznik 615406Zobacz załącznik 615407Zobacz załącznik 615408Zobacz załącznik 615409