D o t i
Fanka BB :)
ja bym sobie nie poradziła bez wózka.A myślicie, że bez wózka można sobie poradzić, przez pierwsze pół roku? Ja dostanę chustę, a na wózek mnie nie będzie stać przez dłuższy czas.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja bym sobie nie poradziła bez wózka.A myślicie, że bez wózka można sobie poradzić, przez pierwsze pół roku? Ja dostanę chustę, a na wózek mnie nie będzie stać przez dłuższy czas.
Szmaragd - nic mądrzejszego niż dziewczyny piszą nie wymyślęja wprawdzie nie miałam chusty, więc nie wiem, czy da się z nią bez wózka obyć, ale łatwo chyba by nie było :-( Niestety wózek mam jeden, więc pomóc nie mogę, za to będę miała do oddania wanienkę, ale nie wiem czy by ci się przydała. W razie czego pisz na prv :-)
Jagódka - może ja za dużo tej parafiny lałam, ale cała wanna była w parafinie i czyszczenie tego doprowadzało mnie do szału - ja używałam jak N. miała 2 -3 lata, więc sobie darowałam :-) Jak poszłam po Balneum do apteki to mnie cena zwaliła z nógale duża butelka starczyła na pół roku, albo lepiej.
Żyłam w przkonaniu, że wszyscy Sudokremu używająna oddziale sudokrem, w sr sudokrem, w przychodni sudokrem, znajome sudokrem, to się nawet nie zastanawiałam nad innym specyfikiem
Kiedyś N. się dorwała i zdjadła ten sudokrem
potem w kupie białe plamki były
dobrze, że się jej nic nie stało
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zobacz załącznik 615405Zobacz załącznik 615406Zobacz załącznik 615407Zobacz załącznik 615408Zobacz załącznik 615409