reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Emyly - ja Sroki nie znałam a bardzo mi się spodobała :tak: dziękuję :-D
Wnioski mam następujące: kupujemy Rosmana i Hippa, a chusteczki TIP z Reala - tylko jak z takimi chusteczkami na porodówkę wyskoczyć - pomyślą, że wariatka na drugie dziecko się porwała, a całkiem bez kasy jest :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Emyly - ja Sroki nie znałam a bardzo mi się spodobała :tak: dziękuję :-D
Wnioski mam następujące: kupujemy Rosmana i Hippa, a chusteczki TIP z Reala - tylko jak z takimi chusteczkami na porodówkę wyskoczyć - pomyślą, że wariatka na drugie dziecko się porwała, a całkiem bez kasy jest :rofl2::rofl2::rofl2:

I jeszcze Netto hehe. Ja też własnie przestudiowałam i tylko się utrwaliłam w przekonaniu że seria babydream Rossmana jest ok. :tak:

Dlatego pisałam na samym początku, że hipp i babydream mają bardzo dobry skład. Wystarczy poczytać Srokę i Wizaż i wszystko jasne. Ja już kupiłam wczoraj hippa do mycia bobasa:tak:. Chusteczek z reala nigdy w łapkach nie miałam, w ogóle do reala raczej nie jeżdżę, bo jakoś mi się tam brudno wydaje:baffled: no i mam go na drugim końcu miasta.

Ja dostalam od kuzynki chusteczki z biedry i lidla. Nawet jezeli nie zuzyje ich do dzieciecej pupki, to napewno sie przydadza do scierania czegos, albo zebym sama sobie rece przetarla.

W srode albo w czwartek ma dotrzec zamowiony przez nas wozek. Jak dotrze wozek kupimy lozeczko i materacyk. Pozniej posciel, reczniki, kocyczek, pieluszki, szpitalne przybory i kosmetyczna drobnica. Ubranek mam raczej dosyc.

Hipp rzeczywiscie ma sporo produktow z dobrymi recencjami.

No właśnie mi też do Reala nie po drodze i zgadzam się z tobą Jagódko, że brudnawo jakoś tam :dry: Ale widzę, że nowe chusteczki z Auchan też są dobre, więc się zaopatrzę i zdam relację :-D
Ja z rosmana też dużo używałam i nie miałam zastrzeżeń, może tak jak Sroka pisze ten krem z filtrem trudno się rozsmarowuje i białe ślady zostawia. Był też czas, że sama w proteście na zawartość SLS zaczęłam myć włosy w szamponie z tej serii, ale nie była dla mnie zdecydowanie :-p

mi te z reala nie pasują... ja dużo tych tanich chusteczek testowałam jeszcze przed ciążą, bo kiedyś pracowałam "w polu" przy pomiarach geodezyjnych i chustki były potrzebne, żeby umyć łapki, twarz, kierownice :P a właśnie: jak macie błyszczące plastiki w samochodzie, to nic tak dobrze ich nie nabłyszczy jak chusteczki dla dzieci :D moja mama mówi, że meble też ładnie się błyszczą

Dziewczyny w Rossmannie jest Wielka promocja pieluch i nie tylko :D Właśnie wróciłam obladowana i jeszcze idę dokupić. W promocji są:
Pampers premium care 1 duża paka 20% rabatu z kartą rossne
Pampers new Baby 2 duża paka -20% jw
J&j wkładki laktacyjne -20%
Nivea kosmetyki -20%
Chusteczki pampers białe i bambino jw
Pieluchy Babydream jw
Chusteczki Babydream 13, ,99

You're welcome :D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama