reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Na szczęście lidl i rossmann w pobliżu, bo jakoś nie uśmiecha mi się 100 kilometrowa podróż po chusteczki do reala :-D No i na szczęście mój ulubiony Huggies też nie jest zły :-)
Za to wyczytałam, że w ciąży nie używać kremu bb :-( a to mój ulubiony ostatnio, ech...

reklama
Haust ja w shinyboxie dostałam taki wielki bielendy do ciała BB 10w1 i nie rozpakowałam go, bo nie byłam pewna czy można, też teraz się u Sroki natknęłam na to więc odpuszczę i otworzę sobie kiedy indziej, bo ma długą datę ważności.

Angelika ja kupuje dla starszaka i sobie chwale.

Pola 13,99 chusteczki a pieluchy prosze cie bardzo
Ceny trzeba obliczyć bo jak widzisz nie jest napisane. Za pieluchy Babydream zaplacilam 26,99 za wkładki laktacyjne 15,20

Załączniki

• 1396273784508.jpg
    1396273784508.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Kremy bb to coś między kremem a podkładem - bardzo lekki, ale fajnie tuszuje niedoskonałości.

No a w ciąży nie można, bo zawiera jakieś filtry przenikające, które przedostają się do krwioobiegu i zachowują się jak hormony.

Tutaj więcej: Sroka o....: BB krem nie dla kobiet w ciąży i matek karmiących piersią?

Niby we wszystkich nie ma, ale ja mam garniera i tu już są :-/

Ja piewsze slysze a BB uzywam. Niedlugo nawet papier toaletowy sroka bedzie musiala testowac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry