reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ależ proszę:) ja też kupiłam materacyk i mój mąż a na pewno dobry he przychodzę do łóżeczka przykładam i kurde chyba miał rację zły ale na szczęście tylko na oko sie wydawał za duży ale jak włożyłam to był git:)

Ciężko cokolwiek napisać o tym wózku.
Fotelik miał żadnych testów.
Gdybym miała wybrać jakiś wózek do 1000 zł miałabym dylemat czy kupić nowy no name czy używany dobrej firmy...
Raczej zdecydowałabym się na używany, w dobrym stanie, w okolicy, żeby samemu pomacać, ale dobrej firmy z dobrymi opiniami.
W takich wózkach każdy element tapicerki da się wyprać.

Doti mam identyczne odczucia co do tego wózka, a szczególnie fotelika... Z drugiej strony bardzo ciężko kupić wózek w normalnym stanie, bo póki co byłam oglądać i szczególnie spacerówki wyglądają niezaciekawie...

Tez chcialam kupic uzywany firmowy wozek, ale znalazlam niekoniecznie firmowy, w rozsadnej cenie, ktory mi sie spodobal, wiec uznalam, ze kupimy nowy. Tez jest wielofunkcyjny, ale ten fotelik jest o kant tylka rozbic... Ewentualnie moglabym uzywac go w razie awarii jak M pojedzie z fotelikiem, a ja bede musiala gdzies pojechac z malym. Sama gondola, spacerowka i konstrukacja spelniaja moje wymogi. Poza tym jest lekki, a to dla mnie bardzo wazne.

emyly podkłady na łóżko i podkłady takie wielkie podpaski - nazwa ta sama :-)

venus a mnie się ten wózek wizualnie podoba :-) no a fotelik zawsze dokupić można, a ten od wózka mieć tak w razie "w" - jak pisze makota, my też tak mamy :tak:

Kurde nie ogarniam juz o czym piszecie dziewczyny :P jakies podklady itd. Duzo informacji jak na moja glowe ;)

mam to samo, myślałam, że dziecko to pieluchy i wózek a to się okazuje kosmos:szok:

co do tych kąpieli to używałyście płynu, ale potem myłyście jeszcze dzidzię w wannie żelem? czy kąpiel to już tylko takie płukanie?

znalazłam takie pieluchy Pielucha tetrowa Lux, 10 szt. - Kieczmerscy Sp.j. PPHU - Świat niemowlaka - Smyk.com widzę, że na allegro są od 1,25/szt, ale te są niby grube tylko rozmiaru nie ma... co myślicie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry