reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Makota, ja miałam pianka-gryka-kokos też jakoś z 9cm grubości i był spoko, znaczy z części grykowej nie korzystaliśmy, bo Olę denerwował szelest, ale nic się z nim nie robiło złego. teraz wywozimy go do moich rodziców, będzie tam dla dzidzi do łóżeczka turystycznego, a my kupiliśmy lateksowy

Undomiel wolałam żelem. Chociaż płyn też był w użyciu.
Makota fajne łóżeczko. Ja muszę kupić stelaż i tiulowy baldachim. Na lato to chyba konieczność bo u nas komary tną mocno

Hmmm a ja znow tym razem mam wymysl i poszukuje pianku do mycia. Ta co mam w domu jest dopiero od 1-go miesiaca. Elifit Jezeli masz miskitiery w oknach to mozesz nie porzebowac baldachimu.

dobrze, że wspomniałyście o moskitierach, bo tez muszę do okien zamówić! zimy w tym roku jako-tako nie było więc pewnie krwiopijcy będą atakować ze zdwojona siłą, a u nas to i tak jest masakra!

My o 1 roku mieszkania tutaj zgralismy sie z sasiadami i na 3 mieszkania zamowilismy. My mamy na wszystkich oknach plus drzwi balkonowe. Przejda w nocy do zwiatla tylko male muszencje i czasami cosik przez wywistrzniki ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry