reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy lipcowek

Tusiaczek dla mnie też 1 i 2 najfajniejsze. W sumie w 1 też co nieco da się ukryć, ale w 2 to już wszystko się ukryje :-)

Na zalando się nie znam :-p

reklama
Haust ja mam sporo do ukrycia;)
A tu jeszcze trzeba wziąć pod uwagę, że się coś zje:eek:

Dzięki dziewczyny za opinie, napatrzyłam się i chyba zdecyduje się na czarną. Przemawia do mnie, mówi kup mnie kup mnie, będzie nam razem dobrze, ukryje Twoje boczki:p
Jeszcze się z tym prześpię, ale raczej biorę:thumbup:

Jak tak patrzę na spacerówki to mi się strasznie badziewne te koła wydają. Są takie parasolki z kauczukowymi albo dmuchanymi kołami?

Parasolki nie bardzo. Małe plastikowe kółka ma większość. Bo tu o wagę chodzi. No chyba że jakieś kosmicznie drogie mają kauczuk.

Jak będziemy rozmawiać o parasolkach to ja wywód o mojej napisze bo jest dużo kryteriów ;)

Tusiaczek jak masz ładny biust to bierz dwójkę. A jak nie to trójka :)

Ostatnia edycja:
Co kupujecie maluchom pod choinkę? Może gdzies tam w czeluściach Allegro istnieje zabawka bez której W nie moze żyć, a ja o tym nie wiem [emoji13][emoji5]️
Potrzebuje kilku inspiracji.

reklama
Też chętnie poczytam, bo pomysłu brak :-( Garnuszek zaklepała szwagierka, szczeniaczka mamy. Myślałam o stojaku gimnastycznym, ale czy nie jest już na niego za późno?

Do góry