reklama

Zakupy majóweczek

my mamy maxi cosi cabriofix z bazą isofiksem, fotelik mozna wpinać do ramy wózka mutsy, bardzo ułatwiające życie rozwiązanie, bo nie trzeba dzidziola wyjmować z fotelika by wsadzić do wózka. Ja aktualnie myśle nad chusta

reklama
my mamy maxi cosi cabriofix z bazą isofiksem, fotelik mozna wpinać do ramy wózka mutsy, bardzo ułatwiające życie rozwiązanie, bo nie trzeba dzidziola wyjmować z fotelika by wsadzić do wózka. Ja aktualnie myśle nad chusta

ja sie nad chusta tez caly czas zastanawiam, juz chyba gdzies bylo wspominane o chustach, ale nie za bardzo wiem jaka najlepsza, czy sie naucze bezpiecznie w dziecko w to owijac, i jak to bedzie zdawalo egzamin latem... mam troche dylematow, stosowalas chuste z corcia?

Nia chustę naprawdę jest łatwo zamotać. To tylko skomplikowanie wygląda. U mnie się super sprawdzało.
Ja miałam tkaną Nati Baby i teraz też tkaną kupię.

Moja koleżanka miała kółkową i narzekała.

NIA własnie nie miałam chusty, miałam nosidełko i taki plecak do noszenia na wyprawy w góry. Teraz myśle o chuście, ze względu na fakt, że łatwiej będzie mi ogarnąć Franka i Elenę, tak bynajmniej myślę. Dziś ogladałam na you tubie jak to się robi i jakoś specjalnie trudne to się nie wydaje , tylko nie wiem jaką kupić elastyczna, sztywną jaki rozmiar no i czy nam nie bedzie za gorąco w tym.

aniaczek ja kupuje taki Wyszukiwanie dla frazy "cabrio fix" => sklep More4Kids.pl
tylko inny kolor.
możesz do x-landera wózka dokupić adapery i monotać fotelik maxi cosi na ramę wózka.
ja też mam zamiar kupic chustę ,tylko jak mały się urodzi.
tu na forum działa dziewczyna ,która jest z wawy i mozna od niej kupić chustę i przy okazji nauczyć się wiązać.

mozesz tu lub gdzies na priv podac jakies namiary tej dziewczyny? ma jakas stronke w necie? moja sis tez w wawie mieszka jakby co moglaby mi kupic i przywiezc

reklama
natalia pochwalisz się zdobyczami?? :-)
Mi też sie humor poprawił, bo właśnie wracam od koleżanki, która obiecała mi pożyczyć wózek, fotelik i łóżeczko z materacykiem i z bujaczkiem i cieszę się z tego bardzo, bo mieliśmy kupować wszystko więc coś zaoszczędzimy:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry