Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nanulika - takie kocyki ażurowe w różnych kolorach są też w Tesco w paczkach po 2 szt - wg mnie fajna jakość i niedrogo.. ale nie pamiętam, ile dokładnie
nanulika - nie ma za co te kocyki są b. fajne dla "letnich"noworodków.. bo nie pocą się pod nimi i nie ma ryzyka, że dziecko się poddusi, jakby się przypadkiem przykryło, a jeszcze nie potrafi główki odwrócić.. A urban Rider jest b.fajny też, tylko większy i trzeba poćwiczyć jazdę wcześniej, bo to nie takie proste z tą skrętną osią
wózki super, ale nie na moją kieszeń
ja dla Zosi miałam delti emu - super wózek, bardzo fajny i lekki - a mnie czekało i czeka noszenie na 3 piętro... ja go polecam... jedyny dla mnie mankament to fotelik do niego, ale dawalismy radę... ma wg mnie za duży kąt "łamania" sie dla niemowlaka - tzn. dziecko nie leży tylko prawie siedzi... ale dawaliśmy rade podkłądając kocyki przez jakiś czas...niestety wydałam go kuzynce i teraz nie bardzo mam jak wyciagnać od niej, bo jej dziecię jeszcze maleńkie.... ponegocjuje z nią, jak dzidzius się urodzi, to moze Wiktoria będzie juz mogła się przesiaść do spacerówki - to dam jej inglesinę a odbiorę ten emu Delti Emu o taki, tylko, ze ja w komplecie miałam jeszcze fotelik i zapłąciłąm coś 1.200 no ale w 2009 r.