reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Ja buciara i torebiara... S mnie kiedys pogoni:p

A torebki mam rozne,jedne za 50zl inne za 300 (drozszej jednak nie kupilam jeszcze,choc wczoraj dumalam nad jedna:p jednak 460 to za duzo jak na torebkę,tak stwierdzilam)

Hahaha :) ja pewnie bym za ta kwote kupila torebke i ze 3 pary butow....:-D Bo "upolowane"-oczywiscie.Silny instynkt lowczy.Nie lubie kupowac w pierwotnej cenie...

Rocznie?bo nie pamietam kiedy sobie torbe kupilam...Ja raczej buciara jestem.:-D
Nie tak na pojedynczą.
Bo niedawno widziałam śliczną za 700 zł i pożałowałam, a potem nie mogłam spać z rozpaczy :-D
I się zastanawiam, czy to już zboczenie...

A buty też lubię, ale mam takie dziwne coś, że kupuję, a potem w nich nie chodzę :zawstydzona/y:

700zl? Nie...ja tak do 200zl ale musi m sie podobac.Tylko ja z tych lowczych jestem.I butow powyzej 400zl( a to tez trekkingi musza byc) tez nie kupie.Sknerus?:baffled:

Mdła ja się też 100 razy zastanawiam, jeśli mam na buty lub torebkę wydać więcej niż 180 zł
A teraz to takie torebki w ogóle odrzucam, bo i tak byłoby mi szkoda trzymać w nich pieluchy i rózne dzieciowe akcesoria :-D

No ale czasem jak widzę jakieś śliczne torebki to nie umiem się powstrzymać. I jeśli kupię to mam wyrzuty sumienia, a jeśli nie kupię, to nie mogę spać z rozpaczy :-D
Jestem straszna:baffled:

reklama
A mnie W OGÓLE nie robią torebki, zupełnie :sorry2: Same jakieś taniochy mam, często upolowane w jakichś gównianych sklepach. Wolę buty :blink:

Do góry