reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy majóweczek

Laski zakupy super;)

Noirel sukienka sliczna!!!

EEeeeeejjjj pedzcie do Smyka!!! Sa ogromne przeceny! Ja za 97zl kupilam malemu 3-pak skarpetek, czapke z daszkiem, 2kaftaniki, pajacyk z apaszka i komplet koszulka ze spodniami - fotki:

2013-01-15 12.55.32.jpg2013-01-15 12.57.24.jpg

Jeszcze musze raz pojechac bo sa body poprzeceniane - 3-paki i 5-paki za 20 - 30zł. Są przecudne!!!

reklama
ale ja zazdroszcze dziewczyną które mogą sobie pozwolić na pokoik dziecięcy. My dalej kombinujemy nad dzieciencym kącikiem a i tak wydaje mi się że mamy więcej niż niektórzy.

Ja w sumie moglabym zrobic pokoik dzieciecy, ale musialabym zrezygnowac z sypialni. A poki dziecko bedzie male nie widze sensu;) Jak maly podrosnie to wtedy bede musiala zrezygnowac z mojego najwygodniejszego na swiecie lozka bo mam tylko 2 pokoje... Wiec jeden bedzie nasz, a drugi dziecinny...

Olga super pokoik i to na poddaszu, moje marzenie :)
Kasienkadg oj kusisz kobieto kusisz...coś czuję że jutro wyląduje w smyku :) a rzeczy cudne i premyślane bo zapinane na guziczki czyli najbardziej praktyczne

Hehehe patrzę na te pieluszki od zeszłego tyg. i się nie mogę zdecydować. A biti tutto jak nie mieli tak nie mają i już sama nie wiem :sorry:

Ja dzis byłam u nas w smyku i dupa.. niby przeceny ale wszystko drogie jak dla mnie, tansze i ładniejsze są w tesco na tą chwile. Zreszta u nas ten smyk jakiś taki ubogi w te ciuszki sie wydaje.
Byłam tez w H&M tam mają już lepsze przeceny niz w smyku, wiekszy wybór :)

ja postanowiłam kupić różne, tak doradzją mamy na forach - prawda taka że każdemu raczej co innego pasi...
stawiam jednak na te one size i te lepszej jakości (nie po 2 dychy z allegro)... póki co mam dwie, te będą kolejne...
czaję się na wszelkie promocje....
Wogóle dziś o 14 chyba robiłam przelew a już napisali że wysłano:)

spadam do dentysty!

A u mnie z kolei w H&M nic ciekawego... Za to w smyku masa!!! Moze dlatego, ze u mnie jest 2-pietrowy Smyk;) Ale na dole same poprzeceniane ciuszki praktycznie;) I sa i drozsze i tansze - ja np za 2-pak kaftanikow zaplacilam 20zl, za czapeczke 10zl... I kolory o wiele ladniejsze na zywo niz na zdjeciu;)

reklama
ja postanowiłam kupić różne, tak doradzją mamy na forach - prawda taka że każdemu raczej co innego pasi...
stawiam jednak na te one size i te lepszej jakości (nie po 2 dychy z allegro)... póki co mam dwie, te będą kolejne...
czaję się na wszelkie promocje....
Wogóle dziś o 14 chyba robiłam przelew a już napisali że wysłano:)

spadam do dentysty!

Ja jak na razie mam Bitti Tutto one size też. I jest bardzo fajna.
Też bym chciała tylko one size kupować, bo nie lubię wydawać kasy.
Kupowałaś w pieluszkarni?

Do góry