reklama

Zakupy majóweczek

reklama
A, powiem Wam jeszcze, że widziałam ostatnio na żywo Mutsy Evo - cały czarny - jak dla mnie jest super! Polecam do rozważenia tym, ktore chcą czegoś nowoczesno-minimalistycznego...
Aż szkoda, że ja już mam wózek...

Tez zycze wam pieluszkowej wytrwalosci i chetnie poslucham relacji:-D Ja jak wiekszosc tutaj jestem za leniwa na takie pieluchy... Za duzo sie nasluchalam jak to moja mama tetrowe pieluchy prasowala po nocach jak kolke mialam:-D

Dziewczyny poradźcie coś na temat mebelków dla dzidziusia:)? Kupujecie jakieś firmowe mebelki czy zwykłe takie łóżeczko? A czy wiecie jakie materace są najlepsze, bo wiem, że mnóstwo rodzai teraz jest na rynku i nie wiem jaki kupić by należało.

_Olga_ ten Mutsy Evo bardzo fajny, ale ja też już kupiłam wózek, zdecydowałam się jednak na Volana z knorrbaby. Też taki nowoczesny mi się wydaje. Teraz już czekam tylko aż go przyślą:)

MoNiaant - my łóżeczko mieliśmy od rodziny, tylko odmalowaliśmy na nowo; rozmiar 140x70cm, to takie większe - dłużej posłuży (jak Antek gdzieś teraz na wyjazdach np. śpi w taki 120x60 to strasznie się obija o szczebelki).. Co do reszty sprzętów to my wszystko mamy z Ikea : przewijak, wanienka, wkłady do przewijaka, jakieś pudełka na drobiazgi, osłonki do łóżeczka, kocyki, pościel... może mało oryginalnie, ale tanio i bdb się spisuje :tak:
A materac do łóżeczka kupiłam kokosowo-gryczany - dość twardy, chyba małemu dobrze się śpi...

o pieluszkach wielorazowych dziś było w DDtvn więc na stronie ich znajdziecie powtórkę:-)

ja materac też miałam ten kokosowo-gryczany,byłam zadowolona i tym razem też raczej taki właśnie zakupie:-)

Dziewczyny poradźcie coś na temat mebelków dla dzidziusia:)? Kupujecie jakieś firmowe mebelki czy zwykłe takie łóżeczko? A czy wiecie jakie materace są najlepsze, bo wiem, że mnóstwo rodzai teraz jest na rynku i nie wiem jaki kupić by należało.

_Olga_ ten Mutsy Evo bardzo fajny, ale ja też już kupiłam wózek, zdecydowałam się jednak na Volana z knorrbaby. Też taki nowoczesny mi się wydaje. Teraz już czekam tylko aż go przyślą:)

Ja mebelki na razie odpuszczam, bo malutka z nami w sypialni będzie spała.
Łożeczko kupię zwykłe, takie 3 poziomowe z wyjmowanymi szczebelkami.
Wanienkę mam z Ikea,pościel też, przewijak taki na łóżeczko.
O mebelkach pomyślę, jak podrośnie.

te wielorazowe można na zwykłego pampersa jak dzięcko będzie musiało być szeroko pieluchowane, Elenkę pieluchowałam tak poł roku , bo miała dysplazję, ale pomogło, oby Franek nie musiał, bo już mi go żal, maj pewnie upał a tu tyle pieluch między nogami

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry