reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
nanu slicznie to wyszlo, bardzo dopasowane do reszty sypialni :) Ja juz od dawna mam zrobiona cala wizualke w sketch up, teraz tylko ja zrealizowac, czekam na kasiore z macierzynskiego i zabieram sie ostro do pracy. My wynajmukemy mieszkanko, wiec malowac scian nie mozemy. Dlatego tez uwazam ze naklejki sa swietnym rozwiazaniem. Wymyslilam sobie nad expeditem z ikei drzewko tez z sowkami, a na rog w ktorym bedzie malej lozeczko kolorowe azurkowe kola Patterned Dots Wall Stickers, Dot Wall Stickers | Becky & Lolo , a ze posciel ma wszystkie kolorki z tych kol to bedzie gralo. Ale ci zazdroszcze, ze juz widac widac efekty.

rysia ale dlugasna lista :szok: mysle, ze mozna ja sporo skrocic ;-)

Taką długą znalazłam na jakiejś stronce, wiadomo że każda mamusia dostosuje według własnych potrzeb. Ja większość ubranek mam po pierwszym synku, prócz tego w rodzinie same chłopaki więc spod ubrań się pewnie łopatą nie odkopię :-D

obróciłam zdjęcia bo z tel jakieś odwrotne się dodały:)

20130218_203901.jpg20130218_203932.jpg20130218_204012.jpg20130218_204037.jpg

reklama
kącik Matyldy przepiękny!

pościel ,które wstawiłyście super!
ja mam literki u Frani w pokoju, do Małego jeszcze nie wiem czy będę kupowac.
ja myślę o naklejkach Kubusia Puchatka.

Do góry