reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Nanulika ale cudnie to wgląda i tak z jajem :)
jak patrzę na to, co zmontowałaś, to chyba jednak dam wolną rękę memu lubemu, by ozdobił ścianę naklejkami samochodów, bo wariuje ostatnio, gdy przechodzimy obok zdalnie sterowanych samochodów i helikopterów :-D więc na razie niech będą naklejki :)
jesteśmy jeszcze przed przygotowaniem kącika dla małego w naszej sypialni, ale już mamy i łóżeczko plus dodatki

my na razie wstawioną mamy kołyskę, na święta jedziemy do rodziców i tam będziemy na biało malować łóżeczko:) dostaliśmy używane w dobrym stanie ale drewniane tylko lakierowane - przerobimy na białe:) u nas nie ma gdzie malować w tych 2 pokojach więc u rodziców to zrobimy na podwórku:)
a przed chwilą listonosz przyniósł mi wełnę i szydełko na kocyk - czerwony motek na żywo okazał się bordoworóżowy, ale w sumie w zestawieniu z białym i czarnym jest ok:)
zobaczymy jak mi pójdzie:p

Nanu wypas! Ale Ty wiesz że jestem fanką Twoich pomysłów :)

Ja wreszcie upolowałam leżaczek!! Fisher Price, Misiowy leżaczek z bijącym serduszkiem, P6580 - Mattel - Świat niemowlaka - Smyk.com
taki tylko używka - za 70zł plus przesyłka :happy:
a wczoraj wylicytowaliśmy fajny zestaw ciuszków ale nowe allegro jest do dupy i się okazało dziś że dupa bo aukcja trwa nadal. :crazy: gęby dyrektorków powstawiali i się chwalą jakie to nie jest to nowe allegro a ja uważam że mają burdel na kółkach a nie serwis aukcyjny teraz.

mavika wcale się Tobie nie dziwię że narzekasz na nowe allegro. tu się człowiek cieszy że wygrał coś w dobrej cenie a za chwilę się okazuje że nici z tego

Nanu wypas! Ale Ty wiesz że jestem fanką Twoich pomysłów :)

Ja wreszcie upolowałam leżaczek!! Fisher Price, Misiowy leżaczek z bijącym serduszkiem, P6580 - Mattel - Świat niemowlaka - Smyk.com
taki tylko używka - za 70zł plus przesyłka :happy:
a wczoraj wylicytowaliśmy fajny zestaw ciuszków ale nowe allegro jest do dupy i się okazało dziś że dupa bo aukcja trwa nadal. :crazy: gęby dyrektorków powstawiali i się chwalą jakie to nie jest to nowe allegro a ja uważam że mają burdel na kółkach a nie serwis aukcyjny teraz.

Aukcja są wydłużane w momecie kiedy allegro ma jakaś awarie. Uważam, że to sprawiedliwe, bo z jakiej paki sprzedający mają być stratni jak serwis ma awarię.

Mavika - allegro na fcb wystawilo taki komunikat:

Nareszcie mamy dla Was dobre wieści!

Wszystkie oferty planowo kończące się przed 2013-02-20 05:37:00 zostały już przedłużone, a więc automatycznie zostały do nich doliczone 24 godziny.
Oznacza to, że NIE wystąpi już sytuacja, w której po licytacji zobaczycie informację o zakończonej aukcji, a następnie ta aukcja zostanie wznowiona i przedłużona o 24 godziny.

Obecnie pracujemy nad automatycznym przedłużeniem ofert kończących się później niż 2013-02-20 05:37:00. O postępie prac będziemy informować na bieżąco.

reklama
Czy któraś z Was doświadczonych mam korzystała z butelek antykolkowych, czy rzeczywiście pomagały? zastanawiam się nad kupnem dwóch butelek na początek, bo liczę na karmienie piersią, i ale nie wiem, czy kupić po prostu zwykłe, czy od razu antykolkowe, warto?

Do góry