reklama
Kasienkadg
Fanka BB :)
Moj wozek powinien przyjsc w tym tygodniu, wiec jak juz go bede miec to cykne fotki i napisze wam cos wiecej na temat Bebetto
Ale mysle, ze to byl dobry wybor
Marja
Kessy no ja tez przy synku tego rozka nie uzywalam - jedynie w szpitalu go mialam - pozniej w lezaczku kladlam jako wyscielinka jak byl jeszcze malutki i jakos mu tam dziwnie bylo :-) .Jeden nowka w szafie wisi jakby tym razem sie chcial przydac :-) .A otulaczek wlasnie chce kupic - a jaki mialas ? bo mi sie te matherhood podobaja.
noirel, w takim razie ok skoro masz już przetestowane, ale jak widzisz różnie to bywa, jedni wywalają te wkłady, inni chwalą, ja sama jeszcze nie wiem czy tą matę zostawię, czy wywalę.. wyjdzie w praktyce;-)
jak masz wywalić to wyślij mi

j-ulka
nie ma problemu, jeśli się nie sprawdzi u mnie ta mata kokosowa to mogę ci ją oddać, a że jesteśmy z tego samego miasta, to możesz mnie odwiedzić i osobiście odebrać;-)
ale musisz być cierpliwa do maja, bo nie wiem jak i co wyjdzie w praktyce:-)
ale musisz być cierpliwa do maja, bo nie wiem jak i co wyjdzie w praktyce:-)
kessy_3105
miałam właśnie z tej firmy i jeden grubszy z ferratti i jestem z nich zadowolonaA otulaczek wlasnie chce kupic - a jaki mialas ? bo mi sie te matherhood podobaja.
PolaTola
Dzisiaj zakupiłam komodę, tylko poczekam trochę na nią (nawet do 6 tygodni)
W sobotę odebrałam łóżeczko od koleżanki po jej synku razem z materacem, 2 kołderkami, 2 kompletami pościeli, ochraniaczami i jeszcze z innymi gadżetami
Łóżeczko jest fajne bo jest na kółkach i z szufladą!
Pozostaje nam wymienić łóżko w sypialni, aby komoda i łóżeczko zmieściło się nam

W sobotę odebrałam łóżeczko od koleżanki po jej synku razem z materacem, 2 kołderkami, 2 kompletami pościeli, ochraniaczami i jeszcze z innymi gadżetami

Pozostaje nam wymienić łóżko w sypialni, aby komoda i łóżeczko zmieściło się nam

Noelle1986
kessy a jaki dokladnie model wozka?bo ja tez ku bebetto sie sklaniam.
reklama
kessy_3105
kochana chyba mnie z kimś pomyliłaś, bo ja wózek mam phil&teds..kessy a jaki dokladnie model wozka?bo ja tez ku bebetto sie sklaniam.
Podziel się: