Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmm moja kuzynka miała taki wózek jak ten co nam się podoba, tyle, że inny kolor, służył jej na długo i czeka na drugą ciążę. Kurcze nie znam się na wózkach. Chcemy kupić na allegro bo są ładne i tanie i wiem, że wysyłają w świetnym stanie (kilka osób mi znanych właśnie w taki sposób zamawiało wózki). Może zapodasz mi linka Kochana z jakimiś godnymi polecenia wózkami?
Cieszę się, że wyraziłaś swoje zdanie![]()
A propos ....
Kupując wózek, przeryliśmy neta w te i wewte chyba z parę miesięcy to trwało. Ja miałam tę dogodność, ze teść stawiał i cena nie grała roli, ale wziełam pod uwagę najważniejsze aspekty:
-czy często będe wnosiła wózek na piętro (ja mieszkam na drugim ) bo wózek wówczas musi być lekki
-jaka jest moja okolica (jak bruk, to koła piankowe odpadają, plastiki to już w ogóle, więc zostaja pompowane, co zwiększa wage wózka)
-szerokość gondoli!!!!! Patryk urodził sie duuuży, Ewmu też napewno to wie, że takie dzieciaczki muszą mieć minimum 30cm szerokości ...w przypadku dzieci zimowych to też się sprawdza, bo jeżdża w wózku głębokim do około 6 miesięcy.
-łatwiość w składaniu i ile zajmuje miejsca w bagażniku (mój niestety się nie mieści buuuu , ale coś za coś) i eszcze wiele innych istotnych spraw.
Moimi faworytami były wózki Bebecar lola, Pegperego Pliko p3, Jane Nomad/ Jane Slalom
Kupiliśmy Nomada i służy nam do dziś, nie zamienię tego wózka na inny i będę miała dla drugiej dzidzi. :-) Waży 7kg (spacerówka) jest meeega szeroki, ma blokowane kółka i w markecie jedną ręk mogę go prowadzić bo jest skrętny, jedyny minus to kiepski dostęp do kosza i nie ma mocno naciąganej budki jak np Pliko P3 więc nie chroni przed słoneczkiem jak maluch śpi.
A tak w ogóle, to teraz gdybym miała kupowac jeszcze raz, to kupiłabym najtańszy głęboki na paskach z allegro, a później wypasioną spacerówkę :-)

Hehe, śmieję się, ale taka jest prawda. Nie mam więc specjalnych wymogów. Ale jeszcze jest czas na myślenie o wózku, zakupimy jak coś w listopadzie.Co do wymogów, które wymieniłaś to ja np. nie muszę po schodach wchodzić do domu bo mamy parterowy domek, to raz. Dwa to na osiedlu gdzie są ładne ulice a i miasto nie musi się ''chować'' z ulicami. Auto na szczęście Mój ma dużeZ pewnością zmieści się tam wózek i nawet wanienka, nocnik
Hehe, śmieję się, ale taka jest prawda. Nie mam więc specjalnych wymogów. Ale jeszcze jest czas na myślenie o wózku, zakupimy jak coś w listopadzie.
Dziewczyny miała któraś nosidło/chustę do noszenia Bobasa?? Koleżanka mi poleca a ja nie wiem czy to dobre czy nie, nikt w rodzinie tego nie miał.

A przez okres wakacji na pewno nazbiera się zamówień, więc jak komuś zależy na tym właśnie wózku - lepiej przejść się do sklepu już wkrótce, żeby nie zostać na lodzie