reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

dzieki dziewczyny za rady:-) napewno kupie w ten weekend, elastyczna, nie jest taka droga. zalezy mi na tej chuscie bo niedlugo przeprowadzamy sie nad same morze i na plaze bede miala 1 minute wiec przyda mi sie chusta bo po piasku z wozkiem to niezabardzo:eek: mam nadzieje ze szybko naucze sie ja wiazac.

reklama
Beata tego moglas nie pisac bo cie pogryze z zazdrosci :-D Dwa lata mieszkalam nad morzem w holandii a teraz mi tego strasznie brakuje :zawstydzona/y: Wlasnie dzisiaj myslalam jakby to bylo fajnie brzegiem morza pospacerowac z dzidziusiem ehhh...
A z tym gryzieniem to tylko zartowalam, ale zazdroszcze bardzo ;-):-)

Ja rowniez dziekuje za wszystkie rady i mozecie jeszcze pisac bo z kazdym postem jestem bardziej uswiadomiona i zmienia sie moj punkt widzenia :-D Ja raczej zdecyduje sie na tkana i chyba krotsza ( bo od pasa w gore to mam rozmiar 36-38 gorzej w dol :-):zawstydzona/y:) moj malzonek wysoki ale chudy wiec mysle ze 4,6m wystarczy w zupelnosci. Bo krotszych to chyba sie tez nie oplaca?

Annie krótszej raczej nie kupuj, bo maluch przeciez rosnie i czasem trzeba grubiej go ubrac.

Beatko z zawiazaniem elastycznej chusty nie ma problemu- szybciutko załapiesz:tak:

Annie nie gryz:-D ja mieszkam nad morzem od 4 lat ale od roku na koncu miasta gdzie do plazy mam okolo godz autobusem wiec mi sie nie chce, zostaje nam ogordek no ale w marcu juz bedziemy mieszkac przy plazy wiec super, tez sie nie moge doczekac:tak:

:-D:-D:-D:-D:-D
spokojnie dziewczyny:-p
jest jedne minus tego ze sie mieszka tak blisko plazy - skrzeczace mewy ( a tu sa olbrzymie) i osrane okna:-D ale to jakos przezyje
jakby co to zapraszam do siebie na wakacje:tak:

Adddaaa mnie sie ta chusta bardzo podoba:tak:. Mysle, ze ta kobietka miała bardzo dobry pomysł, szyjac chustyi sprzedajac je taniej. Te firmowe sa stanowczo za drogie (np. chusta nati tkana kosztuje ponad 200zł). Mysle, ze len 100% jest bardzo dobrym materiałem na chuste. Firmowe chusty tez bywaja z lnu, wiec mysle, ze naprawde bedzie dobra. Moze tez sie na nia skusze blizej lata:tak:

reklama
Do góry