Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
bena ciuszki rewelacja jussti niezłe zakupy zrobiłaś, a te skarpetki są po prostu przesłodkie. Będąc teraz na zwolnieniu to masz sporo czasu na buszowanie po allegro. Amandia sukieneczki za taką cenę to świetna okazja, a jak ci sie urodzi chłopak, to dziewczyńskie ciuszki najwyżej oddasz którejś koleżance czy siostrze (albo zatrzymasz dla swojej kolejnej dzidzi), komuś się w końcu dziewuszka urodzi
Do Waszych zakupów dołączam kilka moich.
To pierwszy w życiu ciucholandowy zakup, o którym pisałam kilka dni temu. Jest supermiły - dopiero wyczytałam, że nie polecałyście "włochaczków", a to jest właśnie coś a'la angorka i nie mogłam się oprzeć, a do tego słodkie guziczki z pandą
A to licytacje sprzed chwili
dresik Disney
sweterek Adams
I coś dla mamusi - znów bez mierzenia, ale tak regulowane, że wierzę, że w końcu będę miała w czym śmigać tylko jakieś fajne trampy dokupić
Bojówki 9fashion