• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
dziewczynki jakie macie zabawki edukacyjne dla dzieciów...które się spisują?
ja wczoraj małemu kupiłam tablice do pisania w biedronce i jest zachwycony:) tyle,że bez mamy się odejść nie może bo muszę mu malować co chwilke,bo po chwili wszystko zmazuje;P
pytam sie co mu namalować...to " mowi" ijoijo( karetke) tuf tuf( pociag) hau hau(pieska) mial (kotka) brum(autko) hu-ju( hustawke) ;P i tak w ogole...ale chcialabym mu cos fajnego kupic ale nie wiem cosik...hmmm

Te znikopisy są rewelacyjne. Ja chciałam dziewczynkom nowy kupić to już nie było niestety.
Z zabawek to u nas świetnie spisuje się hulajnoga, laptop, domek teletubisiów, domek złotowłosej, wszelkiego rodzaju wózki i kołyska dla lalek, pyłek gadający odkurzacz, kuchenka, żelazko z deską no ale to wiadomo dziewczyna.
W ogóle Nati ma ostatnio fazę na kaczki i mamy ich już niezłe stado: takie do prowadzania na sznurku, pchacze, do łowienia z wędką do tego masę piszczących. Ona nie przejdzie spokojnie obok kaki i jeszcze butów(prawdziwa kobietka:-D)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry