reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Dziewczyny, przewijal sie temat babyphone, dokladnie angelcare ac 401, popytalam pare znajomych i uslyszalam negatywne opinie. Raz dlatego, ze dziecko lezy na tej "podkladce elektrycznej", niby nie udowodniono ze ma jakis negatywny wplyw na dziecko, ale zawsze...A dwa, wystarczy ze dziecko sie przesunie lub "spadnie" z tej maty, automatycznie wlacza sie ten alarm.Znajoma mowila ze miala, ale z nerwow, ze co chwile cos nie tak, zrezygnowala z urzadzenia:sorry:

reklama
yoka body swietne moja mam kupila dzisiaj niebieskie z tekstem moj tata jest wspanialy a co do wozka to maz mowi ze oki ale kola mu sie niepodobaja ze sa obrotowe:sorry2:

oceanity28 moja droga nie na jednej płytce tylko na dwóch...i dziecko nie leży na nich bezpośrednio tylko je się wkłada pod materac:dry: pozdrowienia dla znajomej:szok: niech nauczy się czytać instrukcję...

dagulla koła można zablokować....a jeśli chodzi o cenę to 2200 z fotelikiem i resztą gadżetów:-) taniocha!

reklama
tez mi sie podoba ten XA przynajmniej w internecie ;-) tylko 2200 to jak dla mnie chyba troche za duzo ale widzialam ze te nielimitowane tak za 1600 bym dostala to moze mi sie uda namowic meza jak zobacze ten wozek na zywo i mi sie bedzie jeszcze podobal:tak:

Do góry