reklama
Myszqa
Fanka BB :)
To właściwie niewiele wiecej od zestawu wózek+gondola+fotelik. Muszę podzwonić po sklepach w Warszawie czy gdzieś mają :-)
My dzisiaj jeszcze raz jedziemy do sklepu, bo pani miala sie wszystkiego dowiedziec od przedstawiciela x-landera, mam nadzieję że uda nam sie go zamówić bo juz mam taki mętlik...a jak juz zapłacę zaliczkę to dam sobie spokój z czytaniem wypowiedzi o poszczególnych wózkach...
Myszqa my dzięki poradom YOKI i Semiko zdecydowaliśmy sie na x-a;-)

Myszqa my dzięki poradom YOKI i Semiko zdecydowaliśmy sie na x-a;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Madzienka to dokładnie tak jak my:-). Zresztą jak Mój maż pooglądał to stwierdził, że nic innego w grę nie wchodzi. Czeka na zastrzyk gotówki i kupujemy

Myszqa
To widzę, ze nas trochę będzie z tymi x-landerami:-)
Kluskawawa
Ja nadal napalony na emmaljunge szczególnie że wychodzi kolorystyka na 2009 rok, i mi się mocno kolorki podobają:-):-)
Arlets
w oczekiwaniu na...?
ja dzisiaj sobie kupiłam MOTHERHOOD --- KOJEC PODUSZKA DLA KOBIET W CIĄŻY (408859342) - Aukcje internetowe Allegro
ciekawe czy taki dobry jak wszyscy mówią
ciekawe czy taki dobry jak wszyscy mówią
Mamuski...i tatuski też
Ci już wprawieni i nietylko
podoba nam sie karuzela na łożeczko FISHER PRICE KARUZELA Z MISIAMI PROJEKTOR PILOT SS (412532927) - Aukcje internetowe Allegro i mam z nią związane pytanie, warto zainwestowac stówkę w to cudo???
Ci już wprawieni i nietylko
podoba nam sie karuzela na łożeczko FISHER PRICE KARUZELA Z MISIAMI PROJEKTOR PILOT SS (412532927) - Aukcje internetowe Allegro i mam z nią związane pytanie, warto zainwestowac stówkę w to cudo???reklama
Myszqa
Patrząc na zainteresowanie ludzi na aukcji - chyba warto:-) A tak serio moja siostra miała coś podobnego dla swojego synka i bardzo sobie chwaliła. Ale mały ma już teraz 5 miesięcy i zasypia i uspokaja się bez kołysanek z tej machiny ;-)