reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

No właśnie już znalazłam,ale te ocieplane kombinezony są tylko białe i różowe...a ja chce taki niebieściutki:tak:

reklama
ANIA2608 super zakupy :) Jaki wzór pościeli wybraliście?

Agacia82 ciuszki świetne :) Ale nad pajacami też bym się zastanawiała... Na zdjęciach nie wyglądają na 100 % bawełny a trudno sprawdzić jaka to tkanina nie dotykając jej. Przy moim starszm synku pajacyki najlepiej sprawdziły się do spania :) Chociaż oczywiście polarkowy jak najbardziej może się przydać na wiosenne spacerki :)

Ewelw co do łóżeczek z szufladą to ich "praktyczność" jest kwestią dyskusyjną. Wszystko ma swoje plusy i minusy, chociaż jak dla mnie te szuflady są całkowicie bezużyteczne. Po pierwsze są zbyt płytkie i naprawdę trudno sensownie w nich cokolwiek poukładać, a po drugie są zbiorowiskiem kurzu, bo nigdy nie są całkowicie zakryte. A po trzecie trzeba mieć sporo miejsca by taką szufladę całkowicie wysunąć spod łóżeczka. Gdybym już miała decydować się na jakieś rozwiązanie związane z pozyskiwaniem dodatkowego miejsca, wybrałabym pokrowiec (wsuwany pod łóżeczko) na zamek - taki jaki można dostać w IKEI :) Oczywiście każdy ma prawo mieć swoje zdanie :) Niekiedy trzeba coś samemu sprawdzić w praktyce, by się przekonać o użyteczności bądź bezużyteczności :))))

Semiko ja też chyba wolę mieć swobody dostęp mopem pod łóżeczko:tak:
dla mnie żadnych szuflad pod łóżeczkiem. Ale czasem jak jest bardzo mało miejsca to się go szuka gdziekolwiek, to zrozumiałe:tak:

Ewelw co do łóżeczek z szufladą to ich "praktyczność" jest kwestią dyskusyjną. Wszystko ma swoje plusy i minusy, chociaż jak dla mnie te szuflady są całkowicie bezużyteczne. Po pierwsze są zbyt płytkie i naprawdę trudno sensownie w nich cokolwiek poukładać, a po drugie są zbiorowiskiem kurzu, bo nigdy nie są całkowicie zakryte. A po trzecie trzeba mieć sporo miejsca by taką szufladę całkowicie wysunąć spod łóżeczka. Gdybym już miała decydować się na jakieś rozwiązanie związane z pozyskiwaniem dodatkowego miejsca, wybrałabym pokrowiec (wsuwany pod łóżeczko) na zamek - taki jaki można dostać w IKEI :) Oczywiście każdy ma prawo mieć swoje zdanie :) Niekiedy trzeba coś samemu sprawdzić w praktyce, by się przekonać o użyteczności bądź bezużyteczności :))))

dobrze mówisz kobieto !!! ja miałam łózeczko z szufladą i wszystkie " zalety" kóre wymieniłaś zgadzają sie !!! najbardziej wkurzało mnie to ze strasznie sie kurzyło a dostęp gorszy !!

Semiko ja też chyba wolę mieć swobody dostęp mopem pod łóżeczko:tak:
dla mnie żadnych szuflad pod łóżeczkiem. Ale czasem jak jest bardzo mało miejsca to się go szuka gdziekolwiek, to zrozumiałe:tak:
Dorotko dlatego pisałam i tych pokrowcach :) Zresztą widzę, że nie jestem odosobniona w moich "przemyśleniach" ;-)

Blizniaki super ciuszki :) Ja też pokupowałam ostatnio troszkę body i pajacyków :) Ale fotki może już jutro :)))
Buziaczki :)

Bliżniaki chyba ogladamy te same stronki na allegro....ogladałam ostatnio te same ciuszki...rewelacyjne...
A mi wczoraj tesciowa kupila wanienkę i takie siedlisko dla bobaska do wanienki i mase ciuszków...sukieneczki, spodenki i takie tam.....jak porobię zdjatka to wrzuce....
A no i od kumpeli dostałam rewelacyjnego pajaca czarnego, sprzodu z białymi kosciami...taki mały kościotrup....nie da sie tego opisac...zrobie popoludniu zdjątka to powklejam...

reklama
Do góry