Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ewelw co do łóżeczek z szufladą to ich "praktyczność" jest kwestią dyskusyjną. Wszystko ma swoje plusy i minusy, chociaż jak dla mnie te szuflady są całkowicie bezużyteczne. Po pierwsze są zbyt płytkie i naprawdę trudno sensownie w nich cokolwiek poukładać, a po drugie są zbiorowiskiem kurzu, bo nigdy nie są całkowicie zakryte. A po trzecie trzeba mieć sporo miejsca by taką szufladę całkowicie wysunąć spod łóżeczka. Gdybym już miała decydować się na jakieś rozwiązanie związane z pozyskiwaniem dodatkowego miejsca, wybrałabym pokrowiec (wsuwany pod łóżeczko) na zamek - taki jaki można dostać w IKEIOczywiście każdy ma prawo mieć swoje zdanie
Niekiedy trzeba coś samemu sprawdzić w praktyce, by się przekonać o użyteczności bądź bezużyteczności
)))
Dorotko dlatego pisałam i tych pokrowcachSemiko ja też chyba wolę mieć swobody dostęp mopem pod łóżeczko![]()
dla mnie żadnych szuflad pod łóżeczkiem. Ale czasem jak jest bardzo mało miejsca to się go szuka gdziekolwiek, to zrozumiałe![]()