reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Dziewczyny, a to nasza stronka z aukcjami. Mój mężuś zajmuje się tym wszystkim. Zachęcam do odwiedzenia - głównie koszule do karmienia i staniczki do karmienia sprzedajemy. Koszule są prześliczne (sama sobie 3 sztuki odłożyłam:laugh2:). Przefajne są też staniki sportowe. Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Chętnie bym kupiła te staniki do karmienia, ale nie wiem jaki rozmiar, pod biustem mam 90 cm, a w biuscie 98 cm,

reklama
Dobrze że ja kupię wszystko u siebie w pracy....nie muszę martwić się że przesyłka nie dojdzie...lub dostarczą uszkodzona....:-) a do tego mam nadzieje że szefostwo policzy mnie w cenach zakupu więc i w portfelu się zaoszczędzi :-)

Bliźniaki powinnaś mieć biustonosz 90 A,ale na pewno nie ma z taką miseczką,wiec musisz brać 90 B.Zmierz sobie taki w sklepie i zobaczysz jak to sie prezentuje na żywo:tak: Być może będzie dobry 85 B.

Ja z kolei robiłam zakupy u tego użytkownika: Przedmioty użytkownika - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

I powiem Wam, że jestem baaaaardzo zadowolona, bo wszystko doradzą i nie wciskają głupot. Podpowiedzieli, co jeszcze warto mieć a co można sobie darować :))) Rewelacyjne są te okrycia kąpielowe, mają tanie wanienki i duży wybór pościeli :) Ja na pewno jeszcze nie raz skorzystam z ich oferty :)))

Czyli co lepiej miec, a co mozna sobie darowac? :rolleyes:

l_iwia chyba trudno tak jednoznacznie powiedzieć :) Ja np. wcześniej wypowiadałam się na forum w sprawie kosmetyków, bo z tym najczęściej się przesadza :) Tu masz przykład fajnych zestawów kosmetyków: H**ZESTAW NAJPOTRZEBNIEJSZYCH KOSMETYKÓW - HIPP (414261849) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
H**ZESTAW NAJPOTRZEBNIEJSZYCH KOSMETYKÓW - NIVEA (414284212) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Reszta w dużej mierze to kwestia potrzeb indywidualnych i gustu ;) Łóżeczko turystyczne czy drewniane, z szufladą czy bez :)))

Co warto wiedzieć: wanienki na stelażach z przewijakami i półeczkami (cena chyba w granicach 200 zł albo i ponad) są niepraktyczne z tego względu, że są małe i dziecka długo w tym się nie pokąpie :) Poza tym jak dla mnie zbyt mało stabline, a te stabilniejsze to przypuszczam, że koszt jest duuuuużo wyższy :) Dużo lepiej egzamin zdaje wanienka + ewentualnie zwykły stelaż do wanienki (łączny koszt chyba maksymalnie w granicach 80 zł). Ja sobie np. bardzo chwaliłam przewijak na łóżeczko (50-60 zł). Wychodzi taniej i dużo dłużej to wszystko posłuży :)

To tak z tego co zapamiętałam :)))

Chętnie bym kupiła te staniki do karmienia, ale nie wiem jaki rozmiar, pod biustem mam 90 cm, a w biuscie 98 cm,
Proponuję, żebyś jeszcze poczekała z zakupem stanika co najmniej do 8 - 9 mies. c. Biust nam strasznie szybko rośnie, a potem jak będziemy karmić będzie większy... Z regóły bierze się 1 rozmiar większe (jeśli już się wcześniej kupuje) - wyczytałam kiedyś w czasopiśmie dla przyszłych mam

Semiko, YOKA mogę prosić Was o podanie wymiarów gondoli x-landera x-a...przepraszam jeśli juz o tym kiedys pisałyście ale w ogóle nie mogę takich danych doczytac się...

My juz prawie zdecydowani na ten wózek, tyle że strasza mnie że gondola za mala i Jula nie bedzie miescic sie:baffled:

A ja wolę u Was zapytać niż sluchać tych wszystkich madralinskich....:baffled:

reklama
Do góry