Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam do Was pytanko.
Chce kupić Cybexa Callisto Sand ale nigdzie go nie ma. Obdzwoniłam sklepy internetowe, na dzień dzisiejszy nie mają, jedynie za dwa miesiące :/.
Macie może jakieś namiary na sklep gdzie mogłyby być te wózki?

i jakie rozbieżności w cenieno cena przeraza, ale ladniutkiWózek świetny i kolor super, ale rzeczywiście cena przeraża![]()
no moja juz powoli odmawia, wiec ja tez nie dalabym tyle kasyCena jak dla mnie za duza..ja bym nie kupiła bo nie wiem czy Zuzka za chwilę w ogóle nie odmówi korzystania z wózka![]()
Ale ogólnie to już raczej wszędzie na nogach.Tak naprawdę to używaliśmy tej spacerówki od maja zeszłego roku do października,więc za 200 zł to akurat;-)Dziękuję za informacjęAgacia sprawdziłam w sklepie w którym ja zamówiłam swojego x-landera i tez wygląda na to że akurat tego koloru brak jest tylko kolor Indigo.
Ja mam to samo. Koloru mojego x-landera brak.
Madzienko bardzo dziękuję.a tutaj
- Bobas.pl - Ubranka dla dzieci i niemowląt, łóżeczka i pościel dziecięca, wózki dziecięce, akcesoria, foteliki
albo tutaj
TANIO: Cybex Callisto 2009 spacerówka dostawa gratis SAND - porównaj ceny tego produktu w sklepach internetowych za pomocą Radar.pl
Cybex Callisto - Spacerowy - Sand
Agacia ale on drogii jakie rozbieżności w cenie