reklama

Zakupy

reklama
Wózeczek bardzo fajny!
A ja w końcu kupiłam małej matę antypoślizgową do kąpieli w Ikea - bardzo fajna, w miarę duża i tylko 16 zł, nie odczepia się podczas kąpieli bo ma mnóstwo przyssawek na spodzie. Polecam

my takiej maty uzywamy od kilku lat (oczywiscie zmianiamy co jakis czas :) ) dla michala a pewnie niedlugo i mala bedzie z niej korzystac - uwazam to za udany zakup :)
blond mala super wyglada - ma dlugie nogi ;-)

No i wczoraj znowu na zakupach wylądowaliśmy.Czekania ponad miesiąc na telewizor mieliśmy dość i kupiliśmy inny.W końcu do Victora pokoju kupiliśmy dywan(późno ale jest) aby na samych panelach się nie bawił.Kupiliśmy też zabezpieczenia do szafek i szuflad bo nie nadążam sprzątać to co on wywala(przy okazji rozbił mi już 2 miski)Wystarczy pójść do wc na moment a szuflady bądź szafki już opróżnia:-(no ale koniec z tym.

vici to ja bym musiała tak całą dom zabezpieczyć.Na szczęście niunia urzęduje u nas w pokoju najbardziej i szafki mam zastawione ława bo wszystko by było na podłodze.

Rybcia a ty myślisz,że ile myśmy tych zabezpieczeń kupili:-D cała reklamówka(no przesadziłam ale mało tego nie ma)na wszystkie szafki jakie sobie otwiera.Jeszcze muszę zamówić zabezpieczenie na kuchenkę bo tez już go powoli ciekawi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry