Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pola robi podchody do chodzenia, z tego względu zaopatrzyliśmy się w butki-bo coraz częściej na dworze też by chciała pochodzić za rączkę:-) ja bym wolała głębokie-ale te były dla niej za ciężkie, zakręcała przodami stóp do środka. dlaczego wstawiają oni tą gumę z przodu? przecież to dodatkowo obciąża nóżkę, a w takich butach dzieci krótko chodzą bo wyrastają więc nawet nie zniszczą ich???? BARTEK
Cholercia posta mi wcieło Woloszki przyjedź do mnie to na pewno znajdziesz.u nas adidaski od nr 16 do koloru do wyboru.Są i z twardą podeszwą i z miękką.No to kiedy będziesz??
Dzięki Rybcia:-) tylko włożenie ich to koszmar:-) też tak macie? i jeszcze jedna ważna kwestia: na święta planuję prezent dla chrześniaka, taki do 250pln. ma 2,5 roczku, możecie coś polecić?????????? plizzzzzzzzzzzzz!
Dla 4 latka to zależy ile kaski ale polecam tory z hot winksów-czy jak tam to sie pisze.A dla 2,5 hmmmmmmmmm też miałam ten problem.Może jak jeszcze nie ma to złóżcie się z kimś i kupcie coś na akumulator(motorek,autko czy lokomotywę)