• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Sliczne kroje!! :tak:
Ja z reguly przed impreza biegam kilka miesiecy po sklepach szukajac czegos fajnego i ostatecznie konczy sie na tym, ze dzien wczesniej moja mamusia szyje mi wymyslona przeze mnie kiecke :tak:
Jakos nigdy sie nie moglam sie zdecydowac na zakup w necie ciuchow dla siebie, a sklepach rzadko jest cos "idealnego" :laugh2:

reklama
Fajnie i ja troche skorzystam, 9 czerwca mam wesele i bede swiadkowa musze sobie prawdziwa balowa suknie sprawic bo wesele bedzie na 240 osób, czas sie rozladać! 21 kwietnia tez mamy jeszcze wesele koleżanki:eek:

U nas przecena esprita jest i bluzeczki za 10euro można kupić,zaznaczam że z 50 przecenione.No ale spodnie sobie upatrzyłam u nich(też z przeceny)i dziś lecę zmierzyć czy wejdą na moją szanowną.....

No i blokadę na kuchenkę zamówiłam.No i kąpielówki dla małego z koszulką w komplecie na lato i chroniące przed promieniami UV,swoją drogą nawet nie wiedziałam,że są kąpielówki i stroje chroniące ciało przed promieniami UV:confused:i znów jestem ciut mądrzejsza:-D

reklama
Jak wygladają te blokady na kuchenkę?? Pisałyście coś, że w Ikei są ale jakoś nie wpadły mi w oko (tyle, że o nich nie wiedziałam i nie szukałam).
No a Vici gratuluje udanych zakupów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry