Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja z ubranek prawie tez wszystko mam... Musze dokupić jeszcze czapeczki ze 2 sztuki, cieńszą i grubszą, skarpeteczki bo nie mam i rekawiczki na rączki czy jak to sie nazywa.... i to chyba bedzie już komplet.
W niedziele jedziemy ogladać znowu wózki.... ja już sama nie wiem co chcę kupić : macie swoje typy??
Wiem że Kosmi ma X-landera... o ile sie nie mylse...
Co do kompletowania ciuszków to musze przejrzeć co juz mam i ewentualnie coś sie jeszcze dokupi a wczoraj kupiłam 4 pary ślicznych malusich skarpetek.A co do wózka to Anek nie pomoge Ci bo ja juz mam wózek po kuzynie moim.
Rybcia_21 i co? Fajny ten komplet? Bo też się napaliłam, hehe. Już nawet znalazłam sponsora Tyle, że chcę kupić w żyrafki. Chcę też dokupić rożek.
A co do wózka - będę miała Nestora. Znajomi chcą nam odsprzedać za 100 zł. Kupili w zeszłym roku dla synka, który też jest kwietniowy Wózek sprawdza się dobrze i ma śliczny czerwony kolor.
A w ogóle mam fioła na punkcie skarpetek!! Mam już chyba ponad 10 par i ciągle bym kupowała nowe, hihi.
To nam Kosmi zrobiła frajde z Tą stroną ;D Powinnas zgłosic się Kosmi do nich po jakiś rabat za reklamę produktów na forum ;D Może rożek albo coś dostaniesz gratis, jak my zaczniemy szaleć na ich aukcji
No a ja jeszcze nie mam żadnych skarpeteczek dla Kuby...hmmmm ciekawe czy też Żuczku mnie tak na nie najdzie jak kupie 1 pare
A nie mam pojecia jak ito wozek Nestor.... lece poszukac w necie :-*
Żuczku ja właśnie się tego boje... że mnie skarpeteczki wciągnał dlatego odkładałam to na sam koniec Ostatnio jak kupowałam rajstopki dla rocznej coreczki mojej kolezanki, to wybieralam pol godziny wzorek pani chyba miala mnie dosyc ale dzielnie rozpakowywala nastepne kwiatuszki, paseczki, biedronki i jakies jeszcze niestworzone historie
Anek, prawda jest taka, że wszelkie zakupy dla dzidziusia wciągają Wcześniej nie chciałam robić żadnych zakupów, podchodziłam do tego bardzo sceptycznie. Ale teraz? Hoho! To się podoba, tamto też No i te skarpetki, hihi.